- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кошмари.
Тук предлагам секи да разказва свойте кошмари аэ лично имам много и сам ги запомнил много добре, но сега ми мързи да пиша.Ако модераторите сметнат темата за глупава нека я изтрият.
Всеки може да напикае пода,бъди ГОТИН,насери тавана !!
Имал съм хиляди.Във всеки 3ти мой сън някой ме преследва в опит да ме убие...Само помня 1 път,когато някакъв клоун ме гонеше в някакъв завод с бутилка киселина в ръката и аз разбрах,че сънувам!Докато спя!И отидох при него бутнах го и се събудихПомня и други,но този беше най-интересен.
амиии аз също съм имал доста кошмари , но тези който помня най-добре са с дракони или нещо подобно , които ме гонят наляво надясно и всеки път секунда преди да се гътна се будя![]()
![]()
![]()
[/img] http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://images.cdn.fotopedia.com/flickr-307903280-image.jpg&imgrefurl=http://www.fotopedia.com/wiki/Water_polo&usg=__D2IDhKVUN6fpGR9wmhFQlKoocF8=&h=53 2&w=800&sz=194&hl=bg&start=30&zoom=1&tbnid=tWvKBlq ck2i3mM:&tbnh=156&tbnw=208&prev=/images%3Fq%3Dwaterpolo%26hl%3Dbg%26biw%3D1276%26bi h%3D839%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C755&itbs=1&iac t=hc&vpx=573&vpy=270&dur=3167&hovh=183&hovw=275&tx =164&ty=132&ei=7ukNTZCuOYifOpyZhJIJ&oei=4OkNTfbvOI Kx8gPDroGFBw&esq=2&page=2&ndsp=20&ved=1t:429,r:7,s :30&biw=1276&bih=839[/img]
и аз съм така почти винаги... и не сънувам нищоПървоначално написано от zlatit0o
Един от наи-гадните ми кошмари беше,че живея някаде на плажа и идва цунами,аз зимам някво колело и почвам да го карам в противоположна посока на цунамито обаче то е много близко и чуството което изпитах по време на съня беше ужасно,нямах възможност да избягам и смъртта ме достигаше ... ии се събудих![]()
Хех единствения кошмар,за който се сещам е,че бягах през някаква гора нощем и ме гонеха вълци и накрая,когато реших,че съм избягал и се подпрях на едно дърво е един ме захапа за корема и ми изкара някоя вътрешност и се събудих... XD
доста е странен..гледам през прозореца доло пред моя вход съм си оставил компютърната маса, а отгоре ми е монитора(нз защо са там) слизам доло за да го прибера (монитора) за да не се намокри и него обаче го няма..почвам да разпитвам разни хора дали са го виждали..някой ми каза, на къде са тръгнали кръдците и помня, че майка ми и още някои отидоха по дире им, аз и още доста тълпа дето се бе събрала бяхме пред входа, в дълечината се играеше някакъв мач(знам че е странно), но аз гледах как самолет преминава и забелязах, че липсва единият му двигател..помислих си..оо не ще се разбие..започна да прави хаотични движения и аз виках само да не се разбие, а тълпата говореше нещо за падане, аз виках погледнете вие луди ли сте..знам, че се разби..после не си спомням точно какво стана, но помня, че преди да се събудя майка ми я бяха ранили онези които ми бяха откраднали монитора и аз казах, хайде да ги нападнем, а хората които бяха за да помогнат отговориха: много са бързи..това е последното нещо което помня
6б3З10
мм значи последният ми кошмар... в един лабиринт (зад блока, уау) се крих от едни малки джедайчета, които после ме намериха и ме убиха. следващия?
аз съм атеист и разбира се моят най-ужасен кошмар е:
http://www.youtube.com/watch?v=Y4yBvvGi_2A
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Еее, аз имам, но не много. Сега ме мързи да разказвам, но когото мога ще пиша.
мен са ме убивали.. прерязвали са ми гърлото.. йеа! Мноо яко чувствоПървоначално написано от Greennight
Иначе скоро не са ме гонили караконджули!
вчера вечерта сънувах учителката ми по химия.... никога не съм имала тази учителка но чувам ужаснииииииии неща за нея ииии вчера вечерта я сънувах как ме проваля по химия и аз нали химия искам да уча и мн мн мн мн гадно ми станаужас... жената егати кошмарите ми дава а 2те и очички не съм виждала...
и как си я сънувала, като не си я виждала?
Не сънувам често кошмари..
Преди 2-3 години може би сънувах,че баща ми е
починал и аз съм сама вкъщи,и той постоянно се
явява пред мене,бягам от една стая в друга,плача..
Този сън никога няма да го забравя..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Вече година и нещо сме разделени с момчето, което обичам..повече от всичко и често сънувам ...меко казано кошмари.. За мен са си кошмари, защото се измъчвам по тоя начин и насън. Дори се случва да се събудя със сълзи на очите... Онази вечер например сънувам, че се срещам с него и се прегърнахме много силно....и в тоя момент се будя, гушнала възглавницата......ебаси....на право ................живота е скапан, бе...