- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме :?
Здравейте,на 15 съм и от седмица се "занимавам" с едно момиче от другия клас.Осъществяваме връзка предимно по скайп,но ако се видим в училище си говорим също.Казах и че я харесвам,след 2-3 дни тя ми каза че съм много забавен,кефил съм я като човек и и било приятно с мен.Вчера я попитах дали ме има само за приятел,а тя каза че за сега сме само приятели,но по-нататък може да се промени.Давайте съвети какво да правя...
Мерси на всички![]()
Казала ти е какво мисли,друго ли искаш?След като я харесваш,ще я чакаш.
- Излизаите заедно
- Изслушваи я
- Прави и комплименти и малки подарачета (от сорта на цветя ако обича де)
- Станете много добри приятели
УспехХх![]()
Don't wo0rry be happy xD
shake up the happiness
еми, държи се естествено може да е клише, ама с ие самата истина![]()
като гледам ква любоф пламва си малко срамежливмотай се с приятели (ако имаш и некви приятелки си е бонус - жените ревнуват
и имат един уникален талант да знаят кога е едно момче е само и да не му обръщат внимание или да знаят кога не е само и тогава го нападат некви тълпи
) и гледай и тя да те вижда с прителите и тн де
като те слушам си некав миличък така че нема кво да ти обяснявам да й обръщаш внимание (винаги мое да видиш във фб коя й е любимата група и ако хаесваш някоя от нейните случайно да кажеш колко те кефела последнат аим песен напр)
ае успех
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Бъди себе си..
Ти си направил най-важното.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Бъди до нея,показвай и че може да разчита за теб и пускай комплименти отвреме на време![]()
![]()
Аз какво ти казах бе момче... Че момичето иска първо да сте приятели и после друго и ето така ти е казала. Не ме карай да се потретвамПървоначално написано от anonimen213
Успех в чакането, не й давай зор, бъди търпелив!