- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Гошо от почивка
Има ли фенове тука на GP? You heared me babyyy![]()
Аз съм му фен!Сега е в Испания. Напуснал е кв. "Почивка". Тая година направи песен със Сарафа, diss срещу Спенс. Има интервюта с него от Испания, гледайте във vbox.
Очила-щори за най-върлите фенове!!
**Парти Shutter Shades** - само при мен.
Скайп: baywatch_24
муха-муха-мухахахаха тоя е голям клоун направо се просълзявам от аматьорството му
Обичам !
http://www.youtube.com/watch?v=Is7YNKyS4N4
Поздрав за всичките му върли фенове ;д GP президент !![]()
ZaicheNaXeroin
Първоначално написано от krissy7
Еминем е кръгла нула пред него![]()
Дори не си губя времето вече да слушам новите му "парчета". Той май държи световния рекорд по най-много рими които не са в ритъм.
Без провокация няма прогрес
Фен на Гошо От Почивка???На тоя изменкяр ли, дето ми пее за...а бе и аз не мога да намеря смисъла на песните му (ако това изобщо са песни).По-добре и да не се връща от Испания.Единствено нещо, което е свързнао с него, и ме кефи е поредната ебавка с някоя негова песен по "Господари на ефира".Пълен провал, най-трагичния рапър в БГ (и не само), раждал се някога
Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил
готов или нееее повярвай бееее Бербааатоооов белееежиии беееее![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Голям образ е!Първоначално написано от ecstazy
И аз съм му фен!
![]()
Тоя смешник искам да го пратя на една дългосрочна почивка до някоя психо клиника! Що ли? Ебава се с музиката ми, мамка му! Клоун кривоглед!