- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- по - бърз растеж на косата
искам да ми порасне по - бързо косата ... кажете някакъв начин ... само не ХЕНИНОВА вода ... имам ... нещо друго ... мерси предварително![]()
хининова вода , може и някакви маски за коса с яйце , зехтин и т.н![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Кви пари е Хининовата![]()
еми в аптеките има по 1-2-3 лева не са скъпи а има и маркови ама незнам за тях колко струват![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Ии след като си взема се слага след като се изкъпеш върху цялата коса ,или само корените?Иии отмива ли се?Първоначално написано от indecent
Благодаря![]()
Мерси много![]()
То разтежа на косата си е заложен в гена просто,но ако косата я потдържаш както трябва ще даде ефект.Примерно купи си кристали за коса не са мн евтини,но има ефект,мазни са и това кара косата да се подхранва,лесно се разресва и не се сплита.именно това е формулата за здрава и бързоразтящя коса ( по-лесното дишане на косъма )
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
а за хининовата вода ... на месец колко горе - доло расте
Ауу тема точно като за мен![]()
моята коса е дългичка , но искам още към .. 10 сантиметра а не ми се чака година и повече .. много бавно ми расте косата .. :{ таа да кажете колко горе долу ти расте косата за месец ?![]()
Кристалите за коса на Биофарма са 5 лв. и стигат за около 5 месеца/ зависи от дължината на косата, като на връхчетата трябва да се слага най-щедро, но да не се втрива в корените!/Първоначално написано от Eeyore1
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Може ли да попитам откъде може да се вземат тези кристали и има ли ефект ?![]()
Мда и мойте са на Биофарма за 5лв. и карам вече 2ри месец с тях.На всяко къпане ги слагам, не използвам преси, маши и т.н., правя си постоянно домашни маски и косицата ми расте доста сполучливо.Първоначално написано от kalpazanka
Попринцип и от хининовата вода много ми разстеше, но сега и без нея пак расте.Представям си, ако и нея слагам..![]()
Big or small, lies are lies!
Кристалите ми за коса са на BioPharma казват се CRISTALLI LIQUIDI много съм доволна от тях косата ми става прекрасна просто .. Много мека, разресва се и после става пухкава и лъскава. Слагам си ги всеки път и четох някъде, че при честа употреба на преси, маши и т.н е препоръчително използването на кристали. Препоръчвам ви ги аз ги ползвам вече от 3-4 месеца и са ми на половина 30мл са![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Кристалите за коса по принцип предпазват от изгаряне косъма и уж подхранват,но за сметка на това косата се омазнява по-бързо.
В последно време доста беше нашумяла маската с тривитаминол,която се предлага във ветеринарните аптеки ,понеже това е маска за коне и овце.Въпреки нейното предназначение,много момичета се хвалят от положителният ефект на тривитаминола.По принцип се използва за сгъстяване на козината при овцете,но много хора,използвали тази съставка са доволни и казват че ефекта е гъста,дълга и здрава коса.
Разбира се,ако го нямаш заложено в гена,каквато и маска да направиш генът си е ген и няма да стане,но всеки трябва да се грижи за косата си по най-добрия начин.Домашните маски са от голямо значение ,за да бъде косата здрава и красива.Те действат много благоприятно на косъма,като го подхранват и заздравяват.В интернет има много полезни маски ,които няма да ти навредят,а точно обратното.![]()
Е за един месец колко горе - долу ти порасна ? Аз си слагам през ден, на всяко къпане, мислите ли че ще има ефект или трябва всеки ден, че и по два пъти ?Първоначално написано от xxKiFlAxx
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....