влюбена съм от много време и наистина обичам адски силно едно момче , но знам , че ще кажете ,че е невъзможно да си влюбен и да обичаш на 15 , но аз съм сигурна в чувствата си . Много пъти съм му казвала , че го обичам и то безумно , но той не ме харесва изобщо и си има друга . Два месеца е така бях изпаднала в депресия лягах и ставах с мисълта за него и постоянно разбирах разни неща за него и въпреки всичко , което изтърпявах , въпреки милионите сълзи , които изливах за него толкова месеци всяка нощ аз продължих да го обичам .Знаех , че нямам право на това и че просто няма смисъл да мечтая за някой , който никога няма да ми обърне внимание просто той е много далеч от мен ... представях си как съм с него и гушках възглавницита и си представях че е той - моето прекрасно момче .. изобщо много ниско паднах и знаех че той не е за мен и продължих да се унижавам като му казвах колко много го обичам .... и въпреки всичко не спирах да губя надежда ... не знам какво да направя никак не ми и лесно как мога да забравя моята първа и ИСТИНСКА СИЛНА , но и нежелана непотребна ненужна и несподелена любов ?????????