.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: На 15..

На 15..

След седмица ще направя 15г. Досега не съм имала приятел. Знам, че темата ми е тъпа, но точно сега съм в гаден период и няма на кого да споделя. Знам, че не съм още кой знае колко голяма, но .. незнам мисля, че е нормално заради това да си избивам комплекси от сорта ''..толкова ли съм грозна..''. Просто искам да има някой до мен, на когото мога да разчитам за всичко..

споко аз за първи път ктъгнах с момче в девети клас

Нормално е да си мислиш така, но всичко само се нареди. Не прибързвай. Имаш време. Цял живот ще имаш хора да себе си. А сега може да разчиташ на добри приятели например

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Ми то с времето ще се появи..не насилвай нещата не мисля,че трябва да се отчайваш
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos
    трябва да намериш подходящия или той да те намери (: не става от днеска за утре, всичко с времето си, не се отчайвай .

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Абе, момиче...
    Кво си се сдухала?
    Любовните трепети са пред теб!
    Дори си късметлийка, че не си се изхабила с безсмислени детски впускания в любовните работи. Кой каквото ще да приказва, едно е да се влюбиш на 13, друго - на 14, а съвсем различно - на 15. Сега ще разсъждаваш по-зряло и ще се предпазиш от доста грешки, които приятелките ти са допускали в първата си връзка.

Няма такова нещо като "прекалено грозна съм". Това мислене може само да ти пречи. Ако искаш любов, научи се да даваш и излъчваш такава.

"Искам някой, на когото мога да разчитам за всичко" също е много погрешен начин на мислене. Никой мъж, пък бил той и малък , не би се чувствал добре да увиснеш на врата му и започнеш да го товариш с тривиалните си проблемчета. Такива са си мъжете - копнеят да бъдат рицари, но стане ли въпрос да им разкажеш какво си чула Яна да казва за Ана, са пас. Предложи забавление и не изисквай привързаност - само така ще я получиш (привързаността, заедно с нежност).

Поздравявам те с тази прекрасна песен - http://www.youtube.com/watch?v=UrcxoYkYO4E
    Дано разбереш смисъла й!
    all day... all night... what the fuck?!

Преди 5,6 месеца бях в абсолютно същото положение... бях отчаяна, не намирах смисъл в нищо. Всичко ме отегчаваше и всеки ден, сблъсквайки се с глупостите на хората и безкрайната им простотия се убеждавах че няма да намеря подходящ човек за мен. Аз съм от типа хора, които трябва да ОБИЧАТ, за да се обичат. И така си мечтаех аз за Виктор(идеалното момче) всеки ден...
    След това историята става доста дълга и не искам да ви отегчавам с това, въпреки че си е направо като по филмите, но го срещнах. Идеалното момче се появи. В началото всичко беше приятелство, но после се превърна в нещо много специално за мен.
    Та по темата, вярвай че ще откриеш любовта.Рано или късно тя ще се появи и тогава ще разбереш колко е било безмислено всичко.

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Отговор :

1. МНого си грозна !!!!!!!!!
    2. ОТИВАЙ ВЪВ МАНАСТИР !!!!!!!!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    може и да си грозна майна и тва да е проблема
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Не се притеснявай ще ти дойде времето само прояви малко търпение. Моята "най-сериозна" връзка беше когато бях на 17 така, че горе главата

След години ще се питаш "защо въобще ми трябваше?"
    За това сега се радвай и не мисли за това. Както ти сама каза, не си пък чак толкова голяма, че да се притесняваш.
    Ако си на 51, тогава вече си е за притеснение..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от MilanowPz
    Отговор :

1. МНого си грозна !!!!!!!!!
    2. ОТИВАЙ ВЪВ МАНАСТИР !!!!!!!!!
    wtf това във всяка тема го има
    и по темата : моята първа връзка беше на 15 ( тоест тази година лятото ) има време за всичко
    Не се отчайвай : ) Весели Празници

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    "За всеки влак,си има пътници"..
    Наистина е безсмислено да си създаваш излишни комплекси
    само заради това..Живей си си живота,имаш още доста време..
    И за гаджета ще ти дойде времето, и за всичко..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Той сам ще се появи.

Град
    In the middle of Nowhere
    "Спри да живееш за това,което е зад ъгъла,а се наслаждавай на разходката по улицата." - това ми каза една приятелка дни преди да срещна първия си приятел.Усмихни се и да не ти пука и твоят ще дойде.
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    те първа ще има да се занимаваш с тия момчета .. спокойно не си изпуснала нищо!!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    ужас ти не си правила секс още лелелел срам и позор
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    ужас ти не си правила секс още лелелел срам и позор
    Къв секс тя деца трябва да има

По темата: Споко аз съм на 14 и все още не съм имал приятелка, така че не се отчайвай
    Живота е такъв, какъвто е!

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    може и да си грозна майна и тва да е проблема
    Много и помагаш

това, че до сега си нямала приятел не означава, че си грозна или пък нещо от тоя сорт.. просто не е дошло времето.. има време за всичко.. и твоя човек ще дойде.. не се отчайвай

Защо е толкова важно да си имаш приятел/ка непременно на 14-15 години... За къде се бърза? И без това всичко никога не е розово... Винаги има проблеми ... Ако с първото ми гадже не бяхме на по 15 години, нещата щяха да се развият по коренно различен начин... Нямаше да скъсаме за глупост например

Аз също съм на 15 и все още не съм имала сериозна връзка , защото мисля че ми е ощя рано .. а и като ги гледам момчетата тепърва навлизат в пубертета и въобще не ми се занимава с побертетници .. препоръчвам ти го и на теб .. не се занимаваи с такива ! ( е ... то не всички са такива де , но повечето ( поне аз с такова впечатление съм останала ))

Първият ми приятел беше на 15, но първият по-сериозен - на 17. Нищо не си загубила и по-добре по-късно, за да е по-сладко. И аз на твоите години нямах самочувствие поради този факт, но като ме хареса първото момче бях на седмото небе.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Re: На 15..

Цитирай Първоначално написано от eminem213
    Просто искам да има някой до мен
    Ако беше само до тук, е лесно да си наремиш който и да е.
    Цитирай Първоначално написано от eminem213
    на когото мога да разчитам за всичко..
    Но в продължението на изречението е смисъла. Сигурна съм, че не искаш само това, а в главата си имаш още куп графи, които трябва да покрие твоето момче, за да го харесваш. Имам много примери около себе си за момичета и момчета, които сменят през 2 седмици гаджета. Едни от тях ми казват, че искат да опитат просто, защото така все някога ще намерят точния. Други го правят пък защото във всеки виждат точния. Трети сигурно по съвсем различна причина, която не ми е понятна. Но пък аз съм от тези, които не искат да опитват и чакат... нещо, което да ми покаже, че този е точният, преди да се хвана с него. Ако има знаечие, почти на 17 съм и сериозна връзка не бих казала, че съм имала. Таа идеята ми беше, че не си само ти с такъв "проблем", но пък за мен това не е проблем. Ти си решаваш като какво ще го приемаш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Абе, момиче...
    Кво си се сдухала?
    Любовните трепети са пред теб!
    Дори си късметлийка, че не си се изхабила с безсмислени детски впускания в любовните работи. Кой каквото ще да приказва, едно е да се влюбиш на 13, друго - на 14, а съвсем различно - на 15. Сега ще разсъждаваш по-зряло и ще се предпазиш от доста грешки, които приятелките ти са допускали в първата си връзка.

Няма такова нещо като "прекалено грозна съм". Това мислене може само да ти пречи. Ако искаш любов, научи се да даваш и излъчваш такава.

"Искам някой, на когото мога да разчитам за всичко" също е много погрешен начин на мислене. Никой мъж, пък бил той и малък , не би се чувствал добре да увиснеш на врата му и започнеш да го товариш с тривиалните си проблемчета. Такива са си мъжете - копнеят да бъдат рицари, но стане ли въпрос да им разкажеш какво си чула Яна да казва за Ана, са пас. Предложи забавление и не изисквай привързаност - само така ще я получиш (привързаността, заедно с нежност).

Поздравявам те с тази прекрасна песен - http://www.youtube.com/watch?v=UrcxoYkYO4E
    Дано разбереш смисъла й!
    напълно подкрепям

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си