.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Поведението й ме обърква!!!

Наистина не знам какво чувствам нито пък какво искам... до преди седмица харесвах много, ама наистина много едно момиче. После осъзнах, че накрая всеки се примирява с чувствата си. Дори и аз го направих, наистина си мислех, че да си приятел с някого е по-важно, отколкото да сте гаджета. Тя ме мисли за много добър приятел, казва ми че се държа много добре с нея, споделя ми какво си мислят с приятелката й за мен и казва, че много ми харесват характера, че съм много печен, че ми споделя всичко и наистина е така. Тя обаче знае какво изпитвам към нея и въпреки това, когато я питам дали щеше да е по-добре да не се познаваме тя ми отвръща, че за мен може би да, но за нея не. След това ме попита дали искам да пробвам да я загубя и да не се познаваме, аз й казах "не знам, едва ли", но просто, защото съм твърде искрен с нея. Тя каза, че и да искам няма да позволи да я загубя. Не знам какво да чувствам, а аз постоянно й повтарям, че сме просто много добри приятели, понякога тя ми говори като че ли кодирано, не иска да ми каже какво си мисли. Вчера бях с нея цял ден от 12.30 до 17.00 после сме си писали по скайпа от 21.30 до 2.45 и въобще не знам какво да правя, какво да чувствам, наистина. Постоянно й викам, че е много красива, защото тя си мисли обратното, а смешното е, че тя е най-красивото момиче, което познавам, казва ми, че не съм като останалите ми приятели, че се държа като много по-голям... не знам хора, нейното поведение ме обърква, имаме абсолютно същите интереси, мислим еднакво... тя сякаш знае какво мисля... даже един път ми беше казала, че когато е харесвала някое момче то не я е харесвало, пък тази година я харесва въпросното момче, ама тя не и стигна до извода, че нещата винаги се връщат и че другата година може и да ме харесва и такива работи, колкото искам да вярвам, че сме само приятели тя ме обърква постоянно викам й красавица и че е по-сладка от шоколадче , какво да правя?

Град
    Plovdiv майна
    Това че имаш такава приятелка е страхотно!!!!
    Ако наистина я харесваш погово ри с нея за нещо повече от приятелство!!!
    Но ако тя не си те представя като нещо повече от приятел например не си мисли за целувки с теб и т.н. просто игнорирай чуствата защото имаш страхотна приятелка а ако те хар. Успех

Знаех си, че е страхотна! Дано нещо стане, просто такъв уникален човек не съм срещал от много, много време!

Град
    Варна, моретоо :)
    Тя е извънземна и ти говори кодирано. Всъщност не говори на теб, а предава сигнали в Космоса да дойдат нейните приятели от Юпитер и да ти направят ДНК анализ. Бягай надалеч, не спирай да бягаш иначе те ще те открият.
    хЪх...

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Тя е извънземна и ти говори кодирано. Всъщност не говори на теб, а предава сигнали в Космоса да дойдат нейните приятели от Юпитер и да ти направят ДНК анализ. Бягай надалеч, не спирай да бягаш иначе те ще те открият.
    Искам да знам дали се мислиш за проницателен, нищо друго?

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Това, че като характери си пасвате много, имате едни и същи интереси и т.н., не значи, че тя иска да бъде с теб. Например, аз не мога да бъда с един човек. Въпреки че за мен той е най-прекрасният човек, въпреки че можех да говоря за всичко с него, въпреки че се държеше много добре с мен, той не е човек, с който мога да бъда. Не си давай напразни надежди.
    Ако искаш да си с нея направи нещо, ако просто стоиш и чакаш няма как да се получи.

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от inloveinsomeone
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Искам да знам дали се мислиш за проницателен, нищо друго?
    Ще се разплача, това е!
    хЪх...

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Това, че като характери си пасвате много, имате едни и същи интереси и т.н., не значи, че тя иска да бъде с теб. Например, аз не мога да бъда с един човек. Въпреки че за мен той е най-прекрасният човек, въпреки че можех да говоря за всичко с него, въпреки че се държеше много добре с мен, той не е човек, с който мога да бъда. Не си давай напразни надежди.
    Ако искаш да си с нея направи нещо, ако просто стоиш и чакаш няма как да се получи.
    А какво се очаква да направя точно от нея - наистина не искам да я нараня по някакъв начин, така че наистина не знам какво да сторя...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Нека и стане ясно, че ти я харесваш като повече от приятелка. С думи, с действия, ти си прецени на какво си способен и как ще реагира момичето. Има голяма разлика в това да флиртуваш с някой и в това да бъдеш "кошче за душевни отпадъци". Покажи и, че наистина я искаш. Просто разграничи нещата, едно е да бъдеш просто приятел, друго е да си човек, с който тя да бъде. Не чакай прекалено дълго да направиш нещо, така повечето момичета губят интерес.

Принципно е достатъчно да знаеш, че жените са алогични същества. НО! ще ти го кажа направо: тя не си пада по теб. Харесва те само като приятел. Опитва се да ти дава празни надежди "Преди го харесвах, а той мен не. После нещата се обърнаха...бла-бла. " Празни приказки. Ако толкова те боли, че не можеш да я имаш по начина, който искаш, имаш правото да зарежеш нещата и да я загубиш като приятел. От една страна т'ва може да е добър тест за "толкова доброто ви приятелство", а от друга- негов край. Направи това, което искаш.

П.П.: Един съвет към момчетата: не всички момичета обичат да им повтарят през 5 минути, че са красиви. Както и сладникавите обръщения не са по вкуса на всяка. Ако го приложите на неточното момиче, има голяма вероятност да изхвърчите.

Приятел, не искам да ти съсипвам мечтата, но за съжаление, няма да стане.

Веднъж, щом ти лепнат етикета "приятел", край. Забрави. в 90% от случаите, ако си много добър приятел с определено момиче, такъв и ще си останеш. Също, момичетата не обичат да им се правят постоянно комплименти. Не, че не обичат, но по този начин показваш слабост, даже отчаяние едва ли не. А всички знаеме, че момичетата искат уверени и силни мъже, а не слаби и несигурни.

Тя знае много добре какво чувстваш към нея, това да ти е ясно от сега. Въпроса е, че ако и предложиш ще ти откаже.

Има 2 решения на проблема.

1- Да не и кажеш нищо и да си останете приятели. По този начин, само и само ще се нараняваш още повече.
    2- Да се стегнеш и да действаш по въпроса. Не й предлагай (жалко е в техните очи). Директно се опитай да я целунеш. Ако видиш, че се дърпа, лошо, ако не, супер.

Въпроса е, че ако не предприемеш някакво действие, ще те е яд цял живот после. Ако опиташ, нищо не губиш. Ако не стане, си оставате приятели. Ако стане, печелиш.

Но според мен трябва да намалиш постоянните комплименти и обожествяването й. Това е само против теб.

Колкото и да е гадно, простотиите в романтичните филми се случват много рядко. Страшно много такива влюбвания съм имал, и естествено, резултата е бил "само приятели". След няколко подобни провала, спрях да ставам близък приятел с момичетата. Спрях да им правя комплименти и да ги питам разни лични неща. И най вече спрях да съм им слуга.

Когато вече си имаш по-сериозна връзка, тогава прави комплименти колкото си искаш, но ако още не сте заедно, недей. Ще те помисли за некъв путьо.

Почнах да се повтарям вече.

Дами, това което казах не е с цел да ви обидя. Това са моите наблюдения.

goblin0306 споко, не ни обиждаш.. или поне аз не се обиждам, много си прав даже..
    Твоята история е подобна на моята и аз преминавах през тия фази "по-добре приятел отколкото гадже".. Ама като си влюбен всичко ти е мега объркано. Както каза момчето по-горе, тя те е приела само като приятел, а не мисля че може да има приятелство между момче и момиче когато единия от двамата е влюбен (освен ако не си еба ти мазохиста, да слушаш ревливите ни женски истории за някой друг и т.н). Знам, че е отвратително да си знаеш цената, да намериш човек с който си пасвате отлично, човека да вижда какво представляваш, да иска нещо такова за себе си и все пак да те отхвърли.
    Аз направих всичко възможно да съм с НЕГО и не се получи, после просто се оттеглих, само че закъснях много с тва оттегляне понеже го заобичах.
    Съветвам те да я целунеш, виж реакцията й както казаха по-горе. Ако видиш, че се дърпа просто прекрати всичките си контакти с нея и й обясни защо го правиш и не се подлъгвай дори ако те моли да не го правиш. По-добре ще е за теб.

Я се оправи
    При положение, че се отдръпне е най-добре просто да се откаже, но не е длъжен да спира да контактува с нея. Могат да си останат много добри приятели, щом се разбират така.

goblin0306 пич имах същия проблем и много ти благодаря за коментара, който направи. Много неща ми се изясниха.

П.С. - Весели Празници на всички!!!
    Живота е такъв, какъвто е!

Хубаво е да осъзнаеш факта, че жените сами не могат да разберат какво точно искат, затова е хубаво да се държиш по-мъжки и да и дадеш да разбере, че или е с теб или прав и път, други момичета и приятелки бол. Докато се държиш като "най-добрия й приятел" и тя ще те възприема така...

Ако пък искаш да си й приятел и нямаш нищо против да се натиска с други момчета не виждам проблем да си поддържате контакт по сегашния начин.

Цитирай Първоначално написано от Eddie
    Хубаво е да осъзнаеш факта, че жените сами не могат да разберат какво точно искат, затова е хубаво да се държиш по-мъжки и да и дадеш да разбере, че или е с теб или прав и път, други момичета и приятелки бол. Докато се държиш като "най-добрия й приятел" и тя ще те възприема така...

Ако пък искаш да си й приятел и нямаш нищо против да се натиска с други момчета не виждам проблем да си поддържате контакт по сегашния начин.
    Това ми хареса също и няколко от по-горните!!!Както кааха не се давай на нея да те контролира ,контролирай я ти ,задавай правилата!!!Щом вече си приятел....Е имах едн такава връзка де...Знам какво е да намериш сродна душа и да не можеш да бъдеш с нея...Но това за целувката ,написаното по-горе,е вярно ,ако не се дърпа при физически контакт сте добре...Пък и ако не можеш да я възприемеш като приятел , давай болката е временна ,а съжалението вечно...

Фен
    Град
    Дряново
    Бори се за нея пич....рано или късно ще омекне и ще се предаде
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Не я губи
    Enjoy Life ^_-

Няма да я губя, естествено! Просто всеки път ме обърква, дори вчера и онзи ден. Не знам как да й приемам поведението. Тя вика, че съм един вид надраснал годините. Казва, че съм хубав и някакви такива работи от типа на "няма да ми омръзне" и такива работи. През цялото време си говорим някакво кодирано и всеки знае какво имаме в предвид, постоянно ми казва, че не е толкова прекрасна, за колкото си мисля и т.н.

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Имаш една страхотна приятелка, и аз обсипвам с комплименти моя най-добър приятел 1 год. по голям от мен, вчера се опитаха да ни скарат много жестоко /и то бившия ми/ но при нас е различно, защото никой от двама ни не изпитва повече от приятелски чувства към другия прекрасно е, че я имаш, хубаво е че си открил ИСТИНСКИ приятел ) Нищо не се знае, времето ще покаже дали тя ще е достатъчно смела да признае чувствата си, ако има такива...или пък не..?! Е успех приятелю дано ти провърви с мацката!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си