Приятел, не искам да ти съсипвам мечтата, но за съжаление, няма да стане.
Веднъж, щом ти лепнат етикета "приятел", край. Забрави. в 90% от случаите, ако си много добър приятел с определено момиче, такъв и ще си останеш. Също, момичетата не обичат да им се правят постоянно комплименти. Не, че не обичат, но по този начин показваш слабост, даже отчаяние едва ли не. А всички знаеме, че момичетата искат уверени и силни мъже, а не слаби и несигурни.
Тя знае много добре какво чувстваш към нея, това да ти е ясно от сега. Въпроса е, че ако и предложиш ще ти откаже.
Има 2 решения на проблема.
1- Да не и кажеш нищо и да си останете приятели. По този начин, само и само ще се нараняваш още повече.
2- Да се стегнеш и да действаш по въпроса. Не й предлагай (жалко е в техните очи). Директно се опитай да я целунеш. Ако видиш, че се дърпа, лошо, ако не, супер.
Въпроса е, че ако не предприемеш някакво действие, ще те е яд цял живот после. Ако опиташ, нищо не губиш. Ако не стане, си оставате приятели. Ако стане, печелиш.
Но според мен трябва да намалиш постоянните комплименти и обожествяването й. Това е само против теб.
Колкото и да е гадно, простотиите в романтичните филми се случват много рядко. Страшно много такива влюбвания съм имал, и естествено, резултата е бил "само приятели". След няколко подобни провала, спрях да ставам близък приятел с момичетата. Спрях да им правя комплименти и да ги питам разни лични неща. И най вече спрях да съм им слуга.
Когато вече си имаш по-сериозна връзка, тогава прави комплименти колкото си искаш, но ако още не сте заедно, недей. Ще те помисли за некъв путьо.
Почнах да се повтарям вече.
Дами, това което казах не е с цел да ви обидя. Това са моите наблюдения.