goblin0306 споко, не ни обиждаш.. или поне аз не се обиждам, много си прав даже..
Твоята история е подобна на моята и аз преминавах през тия фази "по-добре приятел отколкото гадже".. Ама като си влюбен всичко ти е мега объркано. Както каза момчето по-горе, тя те е приела само като приятел, а не мисля че може да има приятелство между момче и момиче когато единия от двамата е влюбен (освен ако не си еба ти мазохиста, да слушаш ревливите ни женски истории за някой друг и т.н). Знам, че е отвратително да си знаеш цената, да намериш човек с който си пасвате отлично, човека да вижда какво представляваш, да иска нещо такова за себе си и все пак да те отхвърли.
Аз направих всичко възможно да съм с НЕГО и не се получи, после просто се оттеглих, само че закъснях много с тва оттегляне понеже го заобичах.
Съветвам те да я целунеш, виж реакцията й както казаха по-горе. Ако видиш, че се дърпа просто прекрати всичките си контакти с нея и й обясни защо го правиш и не се подлъгвай дори ако те моли да не го правиш. По-добре ще е за теб.