.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 133

Колко пъти седмично се къпите?

Може да ви се стори тъпа темата, но ми е интересно сега, през зимните месеци, колко често си взимате душ. Темата идва и от това, че родителите ми често ми правят забележка от рода на "Зимата хората се къпят 2 пъти, а ти - всеки ден (преувеличават тук, ама то кой не преувеличава)", докато при мене нещата стоят на 4 пъти - вторник сутрин, преди да тръгна на даскало; четвъртък следобед, когато се върна от даскало; събота сутрин преди да изляза навън с приятели и неделя късно вечер точно преди лягане - и това било много често. Общо взето се къпя по такъв график, какъвто изброих При вас как стоят нещата - колко често влизате в банята през студените зимни месеци?

Надявам се да се получи интересна тема. Бих добавил и въпроса какво обичате да правите под душа, ама това пожелание .. обичате да си пеете ли, да мислите за някакви свои работи или нещо друго? За себе си бих могъл да кажа, че когато вляза в банята обичам да размишлявам сам със себе си за това, което ми се е случило .. някак си успокояващо ми действа. А и ако опитам да пея често някой от нашите ми прави забележка "Много фалшиво пееш, пробвай с някоя друга песен"

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Нямам график... Но душ си взимам почти всеки ден, може би през ден ако съм изморена и много ми се спи.

Относно какво правя по душа... общо взето нищо необичайно, нито пея, нито размишлявам. Даже напротив, старая се да не мисля за нищо и да релаксирам под горещата водна струя.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на radeberger
    Взимам си душ всеки ден без значение от сезона. Косата си я мия през ден.

Като съм под душа обичам да не си мисля за нищо.

- Амм взимам душ всеки ден...иначе косата само неделя, вторник, четвъртък и събота
    - Когато съм по душа обичам да си размишлявам какво ми се е случило през деня 'еи такива ми ти работи'
    Don't wo0rry be happy xD
    shake up the happiness

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ами всеки ден се мия....
    А с косата се къпя два-три пъти

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Всеки ден...понякога се налага 2 пъти на ден

Понеделник -след даскало.
    Сряда-след даскало
    Петък-след даскало
    Събота- тогава се къпя след тренировка.

Направо съм втрещена от хигиенните навици на някои от вас.

Няма зима, няма лято, няма графици и схеми - тва си е хигиена, ебати. Задължително си взимам ПОНЕ 2 пъти душ през деня. Косата си я мия, когато я почувствам мръсна, т.е на два дни, рядко издържам до три.
    И да, нещата стояха по същия начин, дори когато ми бяха спрели топлата вода за около седмица.

Повече от фен
    Всеки ден и тяло и коса(момче съм) без значение дали е 40 градуса или -40.Ако е много студено 5 минути преди да вляза си пускам само топлата вода да се загрее и тогава влизам

Град
    София
    Между 3 и 10 пъти,зависи.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA

Няма зима, няма лято, няма графици и схеми - тва си е хигиена, ебати. Задължително си взимам ПОНЕ 2 пъти душ през деня. Косата си я мия, когато я почувствам мръсна, т.е на два дни, рядко издържам до три.
    И да, нещата стояха по същия начин, дори когато ми бяха спрели топлата вода за около седмица.
    Това не е ли прекалено ? То хигиена .. да хубаво, ама по 2 пъти всеки ден си се превръща в мания направо А и ми е чудно родителите ти не ти ли правят някаква забележка, то това върти доста ток от бойлера и отделно вода ...

Каква ти мания, нарича се чистоплътност!
    Вкъщи не сме с бойлер. РодителЯТ ми не ми прави забележки, за каквото и да било, камо ли за нещо такова.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Всеки ден тялото а косата 1 или 2 пъти седмично.

Guest
    Няма лято, няма зима! Когато и да се наложи да изляза си взимам душ! Ако се наложи 3 пъти да изляза през деня 3 пъти ще си взема душ!

Супер фен Аватара на Di
    абсолютно всеки ден косата и тялото

не се изказвай неподготвен,прасе

Душ си взимам всеки ден. Ако не съм се изкъпала през деня, вечер направо не мога да заспя, защото се чувствам като гъз. А дали е пролет,лято,есен или зима - това изобщо не ме вълнува. Косата си я мия през ден.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Голям фен Аватара на thecreator
    Всеки ден тялото и 2 пъти в седмицата косата

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Някои потребители имат покъртителна 'хигиена'... Ужас.

Всеки ден си вземам душ поне по два пъти,а косата си я мия всеки ден(не е много добре за косата,знам,но така е свикнала,че и аз,и няма начин да изтърпя).Не се ли изкъпя поне по два пъти на ден,не съм човек.Дори когато е спирала водата,съм намирала начин.Ужасно е,като се има в предвид,че кисна поне по половин-един час за душ. Не сме с бойлер,което е супер.
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от rock101
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA

Това не е ли прекалено ? То хигиена .. да хубаво, ама по 2 пъти всеки ден си се превръща в мания направо А и ми е чудно родителите ти не ти ли правят някаква забележка, то това върти доста ток от бойлера и отделно вода ...
    Напълно нормално си е да се къпеш по 1-2 пъти всеки ден. Това за манията щеше да е вярно ако се къпеше по 20 пъти примерно
    А онези, които си мислят, че сега като е зима и хайде няма да се къпем, че не сме се изцапали или е много студено, при тях е просто въпрос на възпитание. Хигиенните навици са задължителни особено сега, когато всеки от нас расте и се развива. А представете си ако отсега не се къпем какво остава като пораснем и сме още по-заети...
    Аз също се къпя по 1-2 пъти дневно, а косата през 2-3 дни, щото от тая шапка през зимата косата още по-често се омазнява
    А като съм под душа предпочитам да не мисля за нищо и само да си релаксирам в топлата баня, под топлата водна струя

Всеки ден тялото, а косата 2 / 3 пъти. Косата ми е суха и ако я мия ми се омазнява.

Град
    Добрич
    без график, но и мойте ги правят тия номера.... Това обаче не ми пречи да се къп я секи ден...че и по два пъти ако трябва

Фен Аватара на wildheart
    Град
    Варна
    3 пъти в годината - на 30 юни, 15. септември и на Банго Васил
    А иначе по принцип всеки ден

Взимам си душ всяка сутрин преди училище. Отново се подмивам преди секс вечерта и след секс си взимам душ отново. Към 14 хубави душа на седмица и 7/10 кратки.

Град
    Стара Загора
    Всеки ден без петък и събота (ако не се налага).

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Всеки ден си взимам душ Независимо от сезона.Косата си я мия 3 пъти седмично :P
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си