- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам ли някакви шансове да си я върна ?
Историята ми е малко дългичка ама ще я разкажа колкото се може по на кратко . Имах връзка с момиче което е от друг град ( по точно аз съм от Златица тя от Каварна ) и преди да почнете да ме опреквате и да ми казвате че връзка от разстояние няма не съм съгласен при положение че бях с това момиче година и половина . Всичко беше перфект нямаше проблеми в разстоянието но след като тя се премести в др даскало там се запозна с един (нямам желание дори да го коментирам) и ест аз започнах да ревнувам при което тя ми каза че нямало за какво те са били само фр. е да но с времето те ставаха по-близки и доста хора от нейния град ме мразеха само заради това че съм бил с нея и дори стигаха до там да се сбират да ме бият ... и от там тя скъса с мен под предтекст че нейскала да пострадам заради нея ... е да но няколко месеца след това тя тръгна с тоя ... и почна да ми разправя неща от рода че било заради разстоянието и некви такива ... бе главно неща за който преди грам не и пречеше и продължава да ми казва че ме обича че и липсвам но е с "оня" . Веднага някой от вас ще кажат че всичо е загубено между мен и нея но аз невярвам че е така ... понеже знам колко яки моменти сме имали с нея и "оня" как се държи с нея ... невярвам че при положение че "оня" я реже когато си поиска и после като я види тя да плаче и се смее и на следващия ден той пак иска да се сабират ... и ми е чудно при такива гадни неща който той е причинява + че я разплаква в седмицата най-малко по 3-4 пъти знам тези неща защото аз съм я успокоявал винги ... и тя винги разчита на мене но ми е чудно какво толкова я задържа при него... при положение нали че оня се държи меко казано отвратително с нея . И ако може някакви съвети как да си я върна .
Благодаря предварително
п.п. Има мн подробности който не съм ги написал поради това че ще напиша цял роман ...
братле ... не ми се иска да го кажа ... и аз току-що излязох от връзка с перфектни моменти,голяма любов ... Неможеше да живее без мен .. но всичко свърши и то за пълна глупост ... така че не бъди предубеден ... аз изгубих близо 3 месеца вярвайки,че още ме обича и че могат да се оправят нещата ... чак сега осъзнах че само съм си губил времето ... намери си друга .. само ще страдаш ако не го направиш ...
Какво да ти кажа брат? Момичетата са такива, никога не обичат истински, винаги лъжат, защото сигурно си хилядния човек, когото го режат като преди това се чува "ние сме само приятели" (включително и мен). Според мен момичето не заслужава вниманието ти, колкото и да ти е кофти, ще ти мине! Продължи напред. Разбери, че момичетата не обичат, когато вече има жена с изграден характер е съвсем друго. Знам, че ще ти е трудно, но я забрави, ако искаш "рецепта" ми пиши лично за скайп![]()
хЪх...
Ами нищо лично,но връзката от разстояние е трудна и ти си се убедил сам.Тя не може явно да изтърпи това и е решила да продължи напред с живота си..Не знам друго какво да ти кажа.
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
и знаеш в черното кво се пее ... Good girls like bad boys ... трябва да си по твърд за да те уважават ... в много рядки случай можеш да се довериш да се държиш мило и истинско с едно момиче.
Прелистили сте нова страница от вашата връзка. Преди сте били гаджета, а сега явно тя те иска само, като приятел. Съжалявам, че ще ти го кажа, но в цялата картинка ми изглеждаш излишен в тази връзка. Аз на твое място бих се отдръпнал, колкото и гадно да се чувстваш от това. В противен случай ще останеш един отдушник за това момиче. Няма смисъл да се товариш с на хората проблемите, потърси си друга половинка.
Мерси мн за саветите
Лошото е че... се опитвах да я забравя но .. така нараних други 2 момичета при опит да я преодулея с тях ... излизахме нали обаче постоянно за нея мисля и това вече е 6 месец направо полудявам ... неспирам да мисля за нея и да я санувам което ме кара и на едно нейно " обичам те " да се надявам като пълен глупак![]()
А някога питал ли си се дали въобще има смисъл да се събирате !??
Не ти трябва тая бе пич... серизно,, хвани си момиче от твоя град и си живей живота...
Много, много ми е познато... Но чудеса не съществуват за съжалевие и аз съм се надявала като пълната хлапачка да чуя "Обичам те", а дори мило отношение не получавах от другата страна, а само обиди и критика... Трудно ще я забравиш, аз не съм го забравила още също, дадох си ясна сметка тия дни, но какво да се прави, не си сам... (hug)Първоначално написано от ves1990
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Спри всякакви контакти с нея и за 3 месеца ще я забравиш![]()
Приеми положението. Връзките от разстояние са трудни за поддържане дори при сериозни чувства и от двете страни, какво остава за вашето, което колкото и да не ти се вярва е просто увлечение.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Ходи при съседката, ама наточи 2,3 кила винце и сичко ще е тип-топ.![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Дълго мислех дали да ти го кажа или не: Да не ти пука!
Отстрани е лесно да се говори.
Леле и аз като бях по - малка
и не знаех какво искам,
с колко момчета се ''забивах''
по скайп, но това не е живот.
Така не можеш да изпиташ
истинското чувство.
Опитай се да си намериш
ново занимание. Илизай,
забавлявай се, намери си нови приятели
по някакъв начин. Не е лесно, но не
е и трудно![]()
Видиш ли, там някъде може да се крие
твоето момиче и да чака да го намериш.![]()
Онова момиче, от другия град, остави го
да си се радва с ''оня''Един ден
пък може да съжали за тази си постъпка,
и надявай се да бъде късно тогава,
времето назад не се връща,
предпочети да не бъдеш никакъв с нея,
защото е способна да те нарани, ако изпитваш
още някакви чувства към нея![]()
Евала, булка! Послушай я, брат.Първоначално написано от bybz
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Пич , горе главата ! Тя няма да е единственото момиче . По добре гледай само напред и не се рови в миналото . Каквото станало ,станало ! И аз съм попадала в същата ситуация , не ми беше хубаво , но живота продължава ! : )
познато до някаде. И аз дълго неможех да забравя последния ми приятел, но продължих, започнах да се закачам с други, да мисля за други неща, а когато се сетех за него си намирах занимание което ще ме отплесне от тази мисъл. Не казвам, че ще е забравиш, защото както беше казал (за жалост) бившия ми, колкото и да си мислиш, че ще забравиш някого, който си обичал, това няма да се случи. Та това и ти казвам постарай се да мислиш колкото е вазможно по малко за нея и след време спомените ще избледнеят.
това ми е доста познато, само че ние сме от един град така той завърши и отиде в университета и започнахме по рядко да се виждаме...
по темата: недей всеки път да я успокояваш за да разбере какво ти е на теб.. опитвай се все по-малко и малко да ти пука какво става с нея защото единствено така се нараняваш самзнам го от личен опит , че е много трудно да я забравиш , но се опитвай . Хората са казали от опити глава не боли ..
, а до колкото до "оня" тя трябва да се е побаркала , че да седи при него щом и причинява болка ...
![]()