Историята ми е малко дългичка ама ще я разкажа колкото се може по на кратко . Имах връзка с момиче което е от друг град ( по точно аз съм от Златица тя от Каварна ) и преди да почнете да ме опреквате и да ми казвате че връзка от разстояние няма не съм съгласен при положение че бях с това момиче година и половина . Всичко беше перфект нямаше проблеми в разстоянието но след като тя се премести в др даскало там се запозна с един (нямам желание дори да го коментирам) и ест аз започнах да ревнувам при което тя ми каза че нямало за какво те са били само фр. е да но с времето те ставаха по-близки и доста хора от нейния град ме мразеха само заради това че съм бил с нея и дори стигаха до там да се сбират да ме бият ... и от там тя скъса с мен под предтекст че нейскала да пострадам заради нея ... е да но няколко месеца след това тя тръгна с тоя ... и почна да ми разправя неща от рода че било заради разстоянието и некви такива ... бе главно неща за който преди грам не и пречеше и продължава да ми казва че ме обича че и липсвам но е с "оня" . Веднага някой от вас ще кажат че всичо е загубено между мен и нея но аз невярвам че е така ... понеже знам колко яки моменти сме имали с нея и "оня" как се държи с нея ... невярвам че при положение че "оня" я реже когато си поиска и после като я види тя да плаче и се смее и на следващия ден той пак иска да се сабират ... и ми е чудно при такива гадни неща който той е причинява + че я разплаква в седмицата най-малко по 3-4 пъти знам тези неща защото аз съм я успокоявал винги ... и тя винги разчита на мене но ми е чудно какво толкова я задържа при него... при положение нали че оня се държи меко казано отвратително с нея . И ако може някакви съвети как да си я върна .
Благодаря предварително
п.п. Има мн подробности който не съм ги написал поради това че ще напиша цял роман ...