.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

почистване на лицето

Здравейте!
    Днес ходих да ми почистват лицето.Правиха ми доста неща-пара,стискане на пъпките,мазахме с кремове,маски,антибиотици, равиха ми и нещо друго с някакви машини...
    Та въпросът ми е ..В момента лицето ми,или по-точно пъпките,са страшно зачервени,това дали ще остане така и кога ще се махне..не мога да ходя на училище с такова лице.
    Преди 1 седмица ми правиха друга процедура (дермаабразио) и отново пъпките в началото бяха зачервени така,но после се оправиха и почети изчезнаха.Днес се виждаха леко,но след процедурата (почистване),станаха доста червени и седят като възпалени.

Здрасти!И аз ходих преди някъде 2 месеца на такава процедура.Моето лице също беше зачервено,но ми мина след 2-3 часа.Аз отначало като се погледнах в огледалото онемях,но след това зачервяванията се махнаха

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Попринцип на всяко лице червенината се маха за различно време. На една приятелка се маха до колкото знам за около 2-3 чака, апък на други хора съм чувала, че се маха за 1-2 дена. Разчно е, но не трае със седмици!

Повече от фен
    Чета и просто не вярвам на очите си. До сега нито веднъж не съм била зачервена при моята козметичка след почистване. Толкова ли няма около вас кадърни козметички. Вярно, че не всички ги бива, но ако ми се случи да ме нареди така просто няма да я погледна повече.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Ходя на козметик и от личен опит ти казвам, че ще ти мине. Макар, че на теб май ти правят повече процедури, отколкото на мен. Но все пак със сигурност ще ти мине.

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от koni
    Чета и просто не вярвам на очите си. До сега нито веднъж не съм била зачервена при моята козметичка след почистване. Толкова ли няма около вас кадърни козметички. Вярно, че не всички ги бива, но ако ми се случи да ме нареди така просто няма да я погледна повече.
    Чета и не вярвам на очите си що са простотии ръсиш....нормално е да се зачерви лицето след някаква манипулация...а колкото по-чувствителна е кожата толкова по-червено става....споко ще ти мине.Моята кожа е доста чувствителна дори при леко по-силно натискане на врата или деколтето ми се зачервява доста....а от козметика зачервяването ми минава за около една нощ....разбираемо е защо предпочитам да ходя вечер

Колко стува тази процедура и мен са ме пращали,но все още не съм ходила?

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Аз когато ходих, ми правиха почти същите неща и ми мина зачервяването за около 4-5 часа.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от koni
    Чета и не вярвам на очите си що са простотии ръсиш....нормално е да се зачерви лицето след някаква манипулация...а колкото по-чувствителна е кожата толкова по-червено става....споко ще ти мине.Моята кожа е доста чувствителна дори при леко по-силно натискане на врата или деколтето ми се зачервява доста....а от козметика зачервяването ми минава за около една нощ....разбираемо е защо предпочитам да ходя вечер
    Не си права. Зависи от манипулацията. И разбира се от козметичката....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sun93
    Колко стува тази процедура и мен са ме пращали,но все още не съм ходила?
    Зависи в кой салон. Цената може да се различава в пъти в различните салони при едно и също качество. Зависи и какви продукти ползват, но преди всичко е до салона и колко е печалбата на собствениците.
    Там където ходя е 21 лв. за обикновено почистване. Питах защо е толкова евтино и отговора беше - не хранят една камара собственици и управители....

Супер фен Аватара на pilencaaa

Re: почистване на лицето

Цитирай Първоначално написано от resend
    Здравейте!
    Днес ходих да ми почистват лицето.Правиха ми доста неща-пара,стискане на пъпките,мазахме с кремове,маски,антибиотици, равиха ми и нещо друго с някакви машини...
    Та въпросът ми е ..В момента лицето ми,или по-точно пъпките,са страшно зачервени,това дали ще остане така и кога ще се махне..не мога да ходя на училище с такова лице.
    Преди 1 седмица ми правиха друга процедура (дермаабразио) и отново пъпките в началото бяха зачервени така,но после се оправиха и почети изчезнаха.Днес се виждаха леко,но след процедурата (почистване),станаха доста червени и седят като възпалени.
    Нормално е да изчезнат червенините след няколко часа,но ако останат за по - дълго време значи козметичката е супер некъдърна и не знае как се стиска. Аз имам приятелка,която я бяха направили на рани след такава процедура и не ходи на даскало сигурно 1 седмица.
    Няма нужда да се доказваме пред хора, които не вярват в нас..

Много се чудя дали и аз да посетя козметик за лицето, но се отчайвам като чета и научавам от приятели, че трудно се намира свестен козметик, а много често резултата може дори да влоши значително състоянието на кожата. Една от приятелките ми е живия пример - кожата й беше сравнително добра с малко пъпки и след посещение при дерматолог/козметик и извършване на процедури, лицето й вече няколко месеца стои като изринато и е червено в някои части. Съвети?

Повече от фен
    Иди на вакуумно почистване или на почистване с ултразвук. В салона където ходя ги предлагат и двете, но не знам за теб кое е подходящо. Ако си от София пиши да ти пратя телефон и координати.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си