- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пеперуди в коремчето ... ;D
+++Първоначално написано от jghgh
Защо те е срам да му поискаш приятелство в фейсбук ?Като го видиш пак в магазина се запознай с него ! Няма от какво да се срамуваш, бъди усмихната и уверена и ще направиш много добро впечатление !
![]()
Бих искал да задам един въпрос към авторката на темата и към всички потребители, които написаха тук, че от срам не смеят да се запознаят с някого от противоположния пол. Въпроса е: Наистина ли не смеете да заговорите някого, защото ви е срам или не смеете, защото се страхувате как ще реагира другата страна ? А дали това, че отбягвате да завържите разговор не се дължи на това, че може би ви е страх, че нищо няма да се получи за вбъдеще? Наистина ли не заговаряте някого от срам или причината е друга, която може би съм оцелил с някой от въпросите ?
Не съм срамежлив, но мога да ти отговоря на въпроса.
... Просто ги е страх, това е основното.
... Другото е, защото ги е страх как ще реагира срещуположния пол.
Това е, друг отоговор няма.
ами аз имам такъв случай,но като се засека с момчето някъде само се усмихваме един на друг![]()
![]()
![]()
абе я се стигни ,това с фб нищо не е ... представям си на живо как ще се държиш
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Лично за мен, страх как ще реагира другата странаПървоначално написано от burpp
![]()
Последно вчера се запознах с едно момче. Бяхме на баскетболен мач аз и още 3 приятелки.Пред нас през 2 реда бяха седнали 4 момчета и в почивката на мача въпросните момчета отидоха да си купят чипсове и коли.Аз и приятелките ми решихме да се преместиме на следващия ред,за да сме по близо до тях.Връщат се те с коли и чипсове и аз както се бях разлигавила се развиках, без да мисля "Може ли малко кола?" и в същото време едно от момчетата (това което си бях харесала) се обърна подавайки ми шишето с неговата кола.Аз взех шишето и отново без да мисля пинах...Внезаптно се обарнаха и останалите момчета а мойте приятелки започнаха да се търкалят от смях...После ми каза как се казва и нещо се заговорихме ...