.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    мъжете обожават смели жени.
    +++

Защо те е срам да му поискаш приятелство в фейсбук ? Като го видиш пак в магазина се запознай с него ! Няма от какво да се срамуваш, бъди усмихната и уверена и ще направиш много добро впечатление !

Бих искал да задам един въпрос към авторката на темата и към всички потребители, които написаха тук, че от срам не смеят да се запознаят с някого от противоположния пол. Въпроса е: Наистина ли не смеете да заговорите някого, защото ви е срам или не смеете, защото се страхувате как ще реагира другата страна ? А дали това, че отбягвате да завържите разговор не се дължи на това, че може би ви е страх, че нищо няма да се получи за вбъдеще? Наистина ли не заговаряте някого от срам или причината е друга, която може би съм оцелил с някой от въпросите ?

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Не съм срамежлив, но мога да ти отговоря на въпроса.
    ... Просто ги е страх, това е основното.
    ... Другото е, защото ги е страх как ще реагира срещуположния пол.
    Това е, друг отоговор няма.

ами аз имам такъв случай,но като се засека с момчето някъде само се усмихваме един на друг

абе я се стигни ,това с фб нищо не е ... представям си на живо как ще се държиш
    I can't stop myself from loving you <3

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от burpp
    Не съм срамежлив, но мога да ти отговоря на въпроса.
    ... Просто ги е страх, това е основното.
    ... Другото е, защото ги е страх как ще реагира срещуположния пол.
    Това е, друг отоговор няма.
    Лично за мен, страх как ще реагира другата страна

Последно вчера се запознах с едно момче. Бяхме на баскетболен мач аз и още 3 приятелки.Пред нас през 2 реда бяха седнали 4 момчета и в почивката на мача въпросните момчета отидоха да си купят чипсове и коли.Аз и приятелките ми решихме да се преместиме на следващия ред,за да сме по близо до тях.Връщат се те с коли и чипсове и аз както се бях разлигавила се развиках, без да мисля "Може ли малко кола?" и в същото време едно от момчетата (това което си бях харесала) се обърна подавайки ми шишето с неговата кола.Аз взех шишето и отново без да мисля пинах...Внезаптно се обарнаха и останалите момчета а мойте приятелки започнаха да се търкалят от смях... После ми каза как се казва и нещо се заговорихме ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си