- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лоша миризма
Здравейте!
От известно време имам нов приятел и много му мирише члена,атой много обича да му духам. Аз му споделих, че много му мирише, но той само ми се сърди. В последно време мирише дори повече и на мен ми става лошо от миризмата вече направо не се трае.Кажете какво да правя?
I am sex bomb!
Той се къпе веднъж на две седмици, което мисля, че е нормално.Първоначално написано от radeberger
I am sex bomb!
Поставяш нещата така: ако иска свирки, или си купува някакъв интимен душ-гел и спазва нормална интимна хигиена, или ще му духаш с онези ароматизирани кондоми на Дюрекс.
Последното звучи тъпо, но е вариант.
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от amazingwoman
Тука вече се оля
Oт това си пролича, че темата е фейк
![]()
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Не разбирам какво означава фейк.Първоначално написано от bebchoOoOoOo
Не виждам с какво съм се оляла. Не виждам какво странно и аз се къпя по 1-2 пъти на две седмици. Просто като се прибера не ми се занимава.
I am sex bomb!
При всички случаи личната хигиена е изключително важна. Особено, ако сте се сетили за орална любов. Не знам доколко е сериозно това за двете седмици, както и констатацията "не ми се занимава". Най-просто казано: как очаквате да не воните(това е точната дума за лош мирис), когато сте нечистоплътни?! Ще го кажа и по друг начин, за да схванете, колко е неприятно. Вонята се дължи на действие на микроорганизми(по-точно бактерии), предизвикващи гниене на органична материя - всички онези течности, които изтичат от "онова" място. Сега си помислете дали бихте сложили в устата си парче мърша... Приблизително за това става дума... Преди секс-задължително душ. След него-също. В останалото време-ежедневен душ. Не е нужно да излеете 1 тон вода, просто се измийте със сапун или шампоан за тяло. Косата се мие 2 пъти седмично. "Не ми се занимава" ви прави да бъдете възприемани като порове...
Вие почнахте да ми се подигравате. Не виждам какво лошо има в нашата хигиена и това, че се къпем на две седмици. Ползваме мокри кърпички и мисля, че е достатъчно хигиенично. Поне на мен успява да ми прикрие миризмата.
I am sex bomb!
Ползвайте сапун.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last