.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

не знам какво стана

Здравейте,ще ви обясня на кратко къв ми е проблема.Значи запознах се с едно момиче на 8 декември нещата станаха точно както аз исках.От началото танцувахме после стигнахме до целувки накрая стигнахме да спим на едно легло(но нищо не стана) и то 2 вечери.На сутринта на третиа ден трябваше да ставам рано за да ходя на работа.Тя се събуди с мен и ми поиска телефона както и да е дадох и го.Още в същия ден започна да ми испраща смс-и, после почнахме да се чуваме всеки ден а бе всичко вървеше по вода.В последните три четири дни тя каточели забрави за мен.Ако аз не и звънна тя няма да се сети за мен и като се чуеме то е за кратко и постоянно си има причина да затваря че неможе да говори и ще ми се обади по късно и после нищо.Дори в повечето случаи когато и звънна тя ми затваря и после ми казва че не могла да говори.А бе напрао почнах да откачам не знам какво стана..Забравих да ви кажа че се намираме на около 50 км един от друг но и двамата работим в един град.Моля ви кажете ми какво да правя че вече почнах да полудявам много я харесвам.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Защото не си пристъпил в действие. Защото не си я ебaл. Това са причините да загуби интерес.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Me4encety
    амии да не би да има някоя "звезда"?или пък просто е играла флирт,ако мислиш,че не е това иди и поговорете

Излезте да се видите на кафе или нещо от сорта. А и изчакай тя да ти позвъни и потърси.

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Защото не си пристъпил в действие. Защото не си я ебaл. Това са причините да загуби интерес.
    С една дума - излязъл си с курва, която искаш да и чукаш по ламарините всяка вечер. (нищо лошо)
    хЪх...

fenastz
    МнениеПуснато на: Пон Дек 20, 2010 12:48 am Заглавие:

Еми не пристъпих в деиствие защото в стаята не бяхме сами имаше още едно момче.И защо тогава на сутринта тя ми поиска телефона и още в същия ден почна да ми пише първа след като е изгубила интерес?!?!
    А относно срещата аз поисках да се видим тя ми обеща "някога в края на седмицата" но тя мина и нищо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си