- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме или аз си въобразявам??
Има едно момче от моя клас, с което не си говоря особено много, когато сме в училище. Но през последната седмица той ми пише всяка вечер в скайп. Аз не го харесвам особено, по-скоро като приятел. Отговарям му на съобщенията и после спирам да пиша, но той продължава да ме разпитва и ми праща целувки, прегръдки и т.н. Говорим си доста. В даскало обаче нищо не ми казва, даже почти не си говорим...Нз не мога да разбера дали ме харесва или аз съм се объркала??
Значи първо на 12 или 13 си?ИИ може би те харесва,но е срамежлив.Ак осмятасх да го питасх дали те харесва,по добре го остави тои да ти каже.Незнам лично мое мнение е че те харесва.![]()
![]()
Случайно да се казваш Жана? Същото се случва и с мене само дето аз се натрапвам..Първоначално написано от ra4etobaby
От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.
Не не се казвам Жана...просто явно имаме еднакви случки![]()
Първо - какво те интересува на колко е?Първоначално написано от anonimen213
Второ - по писането ти и ти не даваш признаци на по-голям
Impossible is nothing ;] ^^
^^
Хвърляй ези-тура и ще разбереш.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
И аз мисля че те харесва просто е ппо срамежлив
трябва да го укоражиш кажи му че ти е приятно да лафите и ще се поотпусне в даскало !!!
Значи на 99,99% съм сигурен ,че те харесва,но се страхува,или по скоро изпитва срам.Особено ако сте на по-малка възраст е нормално да е срамежлив според мен.
ми ако той в даскало не те заговаря,заговори го ти :P
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
Първоначално написано от arizona
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!