- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в Любовта която започва в интернет ?!?!?
[/b]
Що да не .... ама звучи малко тъпо няма тръпка според мен.
Чрез интернет единствено може да се поопознаеш с човека като си общувате, единствено ако и двамата не се преструвате за нещо, което не сте
+1Първоначално написано от MedSestrata
Любов през нетаа, не е любов![]()
Be yourself !
Защо ,не?!
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Вярвам в запознанство в интернет и след това любов след като сте излязли на няколко пъти real.Ако след запознанството всичко продължи отново в интернет е някак . . странно да се нарече любов.
С бившият ми един вид се запознахме в нета...Но той се оказа най-голямата путка на света...Трябва да познаваш човек от реалния свят иначе няма смисъл да си правиш труда.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
nefchi_bs
МнениеПуснато на: Пон Дек 20, 2010 11:50 am Заглавие:
С бившият ми един вид се запознахме в нета...Но той се оказа най-голямата п***а на света...Трябва да познаваш човек от реалния свят иначе няма смисъл да си правиш труда.
И аз така се запознах с сегашния ми приятел и мисля че няма нищо лошо в това![]()
Хмм... има одста рискове ако се запознаеш така и се съмнявам да потръгне.Но винаги има изключения![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
Да, вярвам!
Защото какa ми например вече от година е с едно момче, някаква далечна леля и за нея знам че има връзка с един мъж, запознали се по интернет.. бе тоя интернет голяма работа..
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
При мен косвено се е получавало, но естествено никога не съм гледал да поддържам любовта си по интернет![]()
хЪх...
Вярвам...само дето тръпката я няма..това е минуса(-)..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Ами със сегашният ми приятел се запознахме в интернет. Но на другия ден излезнахме... така, че.. ъм.. не знам.![]()
Що неНо самата любов не пламва в нета, там става запознанството. Следва среща, период на сближаване и чак тогава чувства.
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
не много..нз не съм почитателка на такива връзки...
![]()
ох,ужасно ме мързи да пиша,но ще си кажа и аземи да,стига да продължи на живо. с приятеля ми така се запознахме,пописахме,изляз охме и до днес не се спряхме
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
За начало на нещо интернет става ама после трябва да се срещнете, че знаете ли койстои зад клавиатурата...
първо в нета и после излизате,па ако се харесате,харесате ако ли не всеки по пътьом :P :P
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
В дядо коледа вярваш ли?Първоначално написано от vanilulq
Твърдо нье!
То от запознанството се почва всичко, така, че няма лошо това запознанство да в онлайн. Важно е след това какво ще стане.
Твърдо съм против връзките по интернет и подклаждането на любовта в мрежата, но.. запознанствата са нещо хубаво.
И спря да се върти за миг земята..
всеки път при такова запознанство мнението ми става все по-скептично....да не кажа,че вече хич не ги тача подобни изпълнения-ако човека не може да ти каже в очите,че те обича и да го напише 1000 пъти някъде по такива сайтове или скайп хич не се броиПървоначално написано от [B
![]()