.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

СПЕШНО МИ ТРЯБВА МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕЕЕЕ

Моля ви спешно ми трябва домашна работа по литерартура на тема Разпадането на стария свят и сътворяването на новия свят Христо Смирненски ''Зимни Вечери

Град
    Plovdiv майна
    хахаха и кво тва че те мързи да си напишеш домашното неозначава че трябва ние да ти го пишем

ако ме мързеше мислиш ли че щях да си правя труда да пиша в този саит и да моля за помощ .. просто не намирах нужната тема и не съм казала че ти или някой друг трябва да ми пише домашната. Просто помолих за помощ не бери грижи вече е написана

E, че няма точно същата тема в нета, не значи, че не можеш да напишеш нищо.. гледай ако щеш от 10 теми, все ще измислиш нещичко
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

мерси но вече я измислих.. радвам се че ти не реагира толкова остро ( като онзи по горе ) и се отнесе човешки с мен

Защо някой си все ще има, който да каже, че нямало да пише домашни. Просто пита за помощ, не, че иска да й пишеш домашното. Такива винаги са падали в на хората очите :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си