От около месец и половиина - 2 сънувам постоянно кошмари... нямам представа на какво се дължи но наистина си е доста мъчително... още от сутринта ми се разваля цялото настроение и още куп други глупости... ако имате някаква представа как да се оттърва от постоянните кошмари... нека сподели.![]()
![]()
![]()
[/b]
пий една кофа вода преди лягане така ще ставаш по-често и няма да имаш време да сънуваш
все още няма хапченце за кошмари
ОДИН!!!
то ясно че няма хапченце против кошмари но все пак на нещо се дължи това... не е нормално в продалжение на толкова много време всяка нощ да сънувам кошмари...
сънищата са дейност на мозъка човек през 95% от съня но помни само 2% от сънищата си за кратко време
да нормално е
ОДИН!!!
E aз от година и повече нито един хубав сън не съм имал. Еми сега, каквото е, такова.. Ще свикнеш
Lexynnka
Абе гледах нещо на Fringe ама аз не мога да го пробвам, щот не съм имала редовни кошмари или поне не ги помнаТа преди да си легнеш, като си в леглото, сложи ръка на главата си и си повтори няколко пъти 'Не сънувай тази нощ'. Може и да стане щот така един вид опитваш да си настроиш мозъка да не сънува.А настройката на самия човек прави чудеса. Пробвай го ако искаш
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Махни проблема който ти разваля настроението и "купа глупости" и няма да сънуваш кошмари.Първоначално написано от r0r0
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Не е задължително да става.Първоначално написано от darkPaladin
Иначе съм съгласна с ImmportalSportFreak.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Според мен авторката има в предвид, че кошмарите са причината да и се разваля настроението от сутринта, нали авторке ?Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
мда точно така :} .. а иначе щом мислите че всеки път като заспива човек е нормално да сънува кошмари и трябва да свиква с това.. ОкПървоначално написано от StolenBliss
![]()
![]()
така сега ще ти кажа нещо. ама преди да прочетеш си пусни забавна музика да не се филмираш и да ти предизвикам още кошмари. после искам да пишеш отзиви. преди година сънувах че един мъж идва и оставя най-различни неща за предопреждение. знам че не е страшни ни в кошмара е така. и казах на майка. тя ми каза да се изправя срещу кошмара. на следващата нощ пак го сънувах че беше на терасата и искаше да ме убие. аз се правих че не ме е страх. той ме нападна а аз му счупих главата с една китара. уплаших се. ама като се събудих много хубаво се чувствах. незнам дали знаеш ама ти контролираш съня си. тои е само в подсъзнанието ти. аз местих мебелии летях. ти спри в съня си защото този дето те напада нищо не може да ти направи. и болката която имаш в съня ти казваш кога да доиде. мен като ме хвърлиха от терасата (е на съня) аз падах падах и си казах аз вече 5 пъти да съм паднала и тогава се усетих че трябва да падна (и тогава усетих че съм паднала). дано ти помогна.
ПОМНИ: ТИ КОНТРОЛИРАШ СЪНЯ СИ !!! БЪДИ СИЛНА!!!
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Аз веднъж като сънувам, че една жена-дух иска да ме вземе със себе си, много се уплаших, обаче знаех, че сънувам и започнах да си повтарям "Събуди се!" и накрая се събудих.
Мисля, че сънуваш постоянно кошмари, защото нещо много те тревожи и през деня може тези неща да ги потискаш в съзнанието си, обаче подсъзнанието ти изкарва тази тревога на сън.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Хейййй :] Това е първото ми Post-ване в сайта![]()
Относно проблемът ти : И аз имах такъв проблем ...От малък имам страх от кукли
Сънувах , че гигантски (около 50 м. високи ) Барбита искаха да ме убият , а отгоре на това имаха резачки
![]()
Преодоляване на проблемът :
1.Набий проблемът си ( Аз "направих една кукла на сол ")
2.Спи с оръжие [Тогава използвах Полицейска палка ( Бащата е кука) ]
3.Пробвай номера с TV-то
Е надявам се да съм помогнал Greetz : Sobieski23
m'Kay ? xD
аз поснтоянно сънувам кошмарии съм свикнала толкова че не пи прави впечатление и не обръщам внимание.
понякога са ми интересни но понякога нее![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
преди лягане хапни нещо сладко може нощно време да ти пада захарта пробвай сподели дали еимало ефект
Ммм това е нормално... спокойно ! Това е подсъзнателна дейност.Пий и по една чаша вода преди лягане ,успокоява
Относно сладко преди лягане... казвам НЕ ! ОТ сладкото не може да се спи![]()
theo <333