.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    @home

Приятелка от същия клас

Въпросът ми е.. как трябва да се държим ако приятелката ни е в нашия клас.. трябва ли да сме заедно постоянно или обратното.. и тн. Въпросът ми е малко "тъп", но преди това приятлките ми са били от други класове/училища.

Ами в крайна сметка,защо трябва да сте разделени?? Ходете си заедно, говорете си, е не се натискайте по коридорите, но все пак нищо лошо няма да сте заедно (:
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Ами незнам ,не съм имал такъв случай ,но според мене не променяй нищо ,защото пък ако постоянно й се навираш ,много ще я задушаваш и ще те резне скоро ... наблюдавал съм гаджета от един клас . Мога да ти кажа че в училище само през едно междучасие са така заедно ...другото го оставят за след това !
    Успех.

Go Veg! Be Green! Save the planet!

Дръжте си се се съвсем нормално..а бъдете заедно например през голямото,разходете се,и още едно от малките междучасия само за вас..останалите прекарвайте със съучениците си,все пак едва ли искаш да я задушаваш.

Град
    Plovdiv майна
    Точно така дръжте се нормално говорете си усмихвайте се
    ако ходиш с момчета в голямото за няква закуска ходи с тях просто не променяй нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си