- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелка от същия клас
Въпросът ми е.. как трябва да се държим ако приятелката ни е в нашия клас.. трябва ли да сме заедно постоянно или обратното.. и тн. Въпросът ми е малко "тъп", но преди това приятлките ми са били от други класове/училища.
Ами в крайна сметка,защо трябва да сте разделени?? Ходете си заедно, говорете си, е не се натискайте по коридорите, но все пак нищо лошо няма да сте заедно (:
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
Ами незнам ,не съм имал такъв случай ,но според мене не променяй нищо ,защото пък ако постоянно й се навираш ,много ще я задушаваш и ще те резне скоро ... наблюдавал съм гаджета от един клас . Мога да ти кажа че в училище само през едно междучасие са така заедно ...другото го оставят за след това !![]()
Успех.
Go Veg! Be Green! Save the planet!
Дръжте си се се съвсем нормално..а бъдете заедно например през голямото,разходете се,и още едно от малките междучасия само за вас..останалите прекарвайте със съучениците си,все пак едва ли искаш да я задушаваш.
Точно така дръжте се нормално говорете си усмихвайте се
ако ходиш с момчета в голямото за няква закуска ходи с тях просто не променяй нищо