- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- да запазя приателството или да се разберем като мъже
Значи проблема ми е следният. На 17 съм и една моя близка приателка има праител който е на 23. Та вчера праителя и идва да ме заплашва пред даскало защото съм и се натискал, а то всъщност е точно обратното и по точно заради коментар във фб дет ми написала че съм бил хубав. Приателя и ме спира и почва да ми се обеснява какво щял да ми строши ако съм му барнел гаджето (описанието на приателя и е : 1.65 към 70 кг а аз съм 1.80 90 кг занимавам се яко с фитнес) нямах никакъв проблем да се оредим като мъже което значеше да го пребия прад очите на приателката му и да го оставя, но не искам да си развалям приателството с нея. Във фб той ми пише да се разберем като мъже някъде 1в1 или с приатели. 1в1 никакъв шанс срещъ мен, а още по малко ако съм с приатели града ми е малък познавам прекалено мн хора и имам доста приатели. Но ме притеснява това че ако се разберем както му е редът ще загубя приателството и а не искам да става така дайте някакъв съвет.
I feel so much better now when youre gone forever
приятелката ти е наясно кой създава проблема, само изчакай тоя да ти тръгне на бой и контрирайпоне аз бих постъпил така
НЕ ГО ПОДЦЕНЯВАЙ, заради размерите му !![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
това че го подценявам идва от факта че преди няколко години един 9-токласник го бесхе отупал доста добре
Никога не подценявай противника си, винаги бъди нащрек ... един шут в пакета и си нокаут! Няма значение колко си як.
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Правилно,макар че е доста дребен-аз съм на 14,а съм 170 сантиметра и 64 килограма,ама един добър удар и си нокаут.А и отде знаеш какъв е 9класника-може да е младши шампион по бокс,борба,самбо и т.н.Па и ако той направи това:Първоначално написано от firstdiesel
и няколко приятела дойдат,независимо от силата ти,могат да те пребият.
Иначе по темата-ако приятелката ти знае каква е работата,изчакай го да те нападне и ..............................(сещаш се ,нали).
Защо просто не го игнорваш,а той ако тръгне нещо да ти се отваря го пребиваш и после тъкмо ще имаш оправдание за пред приятелката ти ?![]()
то да е само правописа..да кажеш, че може да го оправи (поне на теория де...ясно е, че нема как да стане т'ва)
ама не е само това...като не може да мисли момчето, няма к'во да се прави![]()
т'ва звучи като спор на седмокласници по-скоро...![]()
Първоначално написано от killerlooper
Оставяш го просто и си продължаваш с приятелството с фр-тката ти. Ако нещо тръгн да те напада просто бой. После даже и оправдание си имаш. Може и да поговориш с фр-ката ти и да й кажеш как седят нещата и че ако те нападне няма да седиши да го гледаш. Мисля, че ще те разбере
![]()
смееш се, ама знам един пичага 1,65 даже нема и 70 кила...ама е големо изродче, много техниченПървоначално написано от sToyAncHo
![]()
точно за 2 секунди си в страната на чудесата![]()
комплекасар нещастен пуснах темата защото исках помощ, не да ти слушам простотийте. Ходи си решавай уравненията по химия...
ХАХАХА!!!Много се надценяваш но щом мислищ че ще го биеш давай трепи се!!!Според мен не трябва защото хем ще си счупиш нещо хем приятелката няма да иска да те види!!!Аз бих се разбрал като голям човек с него той може и ташаци си прави с тебе!!!
Продава LSD ?Първоначално написано от iLovePussyJuice
Боя нищо няма да помогне - напротив ще стане зле!!!Първоначално написано от killerlooper
![]()
![]()
Ем говори с тая твойта фр да обеди гаджето си, че между вас няма нищо !!!
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
прецедент!! За първи път съм съгласен с КифлатаПървоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
не ми пука дали ша ме сметнат за прост, глупав и т.н. някой тръгне ли ми на бой, няма да му се оставя да ме бие, заради няква си там ...
Той ша ме удря, аз ша го гледам, е*ал съм му и приятелката и майката и 'сичко
За п*тка, п*тка не ставам!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9