- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да помогнем на shadow4e да си купи кубинки
Предвид, че нямам регистрация в юдейско-масонския фейсбук се виждам принуден да се боря за тази благородна кауза тук.
До ушите ми достигна слуха, че въпросната съфорумничка все още не се е сдобила с кубинки, или други подходящи обувки, с цел посещение на различния концерти в София.
В следствие същата е принудена да ходи със сандалки, високи токчета, ботушки UGG, калци и прочее неподходящи обувки.
Поради това въпросната е принудена да търси коментари, критики, а понякога и явни подигравки от униформени и полу-униформени лица (да не се бърка със служебна униформа).
Затова започвам кампанията "Да помогнем на Лили да си купи кубинки".
Призовавам запознатите с този вид обувки да дават препоръки и съвети за марка, модел и място на закупуване.
В скоро време ще направим и дарителска сметка в лева, евро, щатски долари, паундове, дойче марки и китайски юани.
Също можете да изпратите СМС на кратък номер 88333 с текст "kubinki" на цена от 2 лева без ДДС за всички оператори.
Ръководството може да сложи и едно банерче на кампанията на страницата на форума и сайта.
Още три дни такъв кучи студ и ще има и по-идиотски теми даже от тази.![]()
...
Аз съм носил такива, но три дупки до глезена![]()
What was I thinking?
...
Мащайте се от тука с тия фашистски цървули бе, за кака съм харесал 14см ТОК, инкрустиран със SWAROVSKI и сатенена панделка! Цвят РЕЗИДА!
Ще те водя кака да ги пробваш![]()
ше хванеш хумора, спокойно.. просто трябва да мине малко време.
Жена с кубинки ми звучи като мъж с токчета.![]()
а не, има някои адския секс, не го вярвах докато не видяхПървоначално написано от Lifestealer
![]()
то густо, то пусто
и на мен някак сиПървоначално написано от Lifestealer
![]()
^ да кецове/кубинки за момиче ме отблъскват тотално ,друго си е ток с едни впити дънки майна![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
На хората тук май са ампутирали чувството за хумор.
Вярно, че е малко по-различно от виц за Чапай и Петка, но все пак...
...
shadow4e си купува розови сандалки от На тъмно и Горгон
shadow4е пие Космополитън и фреш от пъпеш на концерт на Anal Cunt
Има и още мнгоо други малко известни факти за shadow4e
...
хахахаххах
ХхахаХаХАХах
![]()
Да си давам ли сметаката да превеждат хората пари, пък аз не обещавам, че точно за кубинки ще отидат.
И кой пуска слуховете за ботуши UGG, калците и гумените ботушки.
machok, обувките, които предлагаш звучат в мой стил. Само ако 14 сантиментра не са като 20-те при другите нища, а да са към 8 и нека намалим камъните.
Не съм на същото мнение, но за себе си за момента предпочитам "ку....ските ботушки".Жена с кубинки ми звучи като мъж с токчета. Cool
Я., я обясни с какви нинджи ходя?
Може би е сбъркал първата буква.![]()
Сега да не се разсърдиш ?![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Оставаше и да си я оставя в къщи![]()
...
Явно я е, друг вариант не виждам.Първоначално написано от realantisocial
П.п.
Явно са наистина малко известни, щом и аз не ги знам, но сподели да чуем, докато чакам отговор и за нинджите.Има и още мнгоо други малко известни факти за shadow4e
А НЕ АХАХАХХАХАХАХА ПРОСТО ХАХХАХАХАХАПървоначално написано от shadow4e
![]()
![]()
![]()
Audio ergo sum
Първоначално написано от Lifestealer
![]()
Оникално сравнение, нямаш равен. Сигурно никога не си виждал хубаво момиче с кубинки...
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Извини се бе Матеус! Матеус, извини се !!!!
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
И все пак е тъжноПървоначално написано от terrorclub
![]()
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
То такова животно нема! Предпочитаме топ моделки с токчета...Първоначално написано от reoffender
![]()
Гледам ги когато си искам вечерта в моето легло, защото мога да си го позволя.Първоначално написано от dead_princess
![]()
Сам виждаш, че те ме провокират. Махай излишните постове най-добре...Първоначално написано от manliftingbanner
Откакто бутнаха блок 20 на ямболския съвсем му се е разхлопала дъската. Вярно, че да останеш без дом е кофти, но все пак...
...
Мъчно ми беше без тебе толкова време. Нямаше кой да ме забавлява в тоя форум. Добре дошъл отново, драги мой шуте!Първоначално написано от CanisDirus
![]()