.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: 8 клас ЛИС

8 клас ЛИС

Първо здравейте на всички .Утре имам класна по Литература и ми трябват спешно тези 3 теми:

1.Тихият пролетен дъжд - сложна гама от човешки състояния.

2.Скрити вопли - несбъднатите и невъзможни мечти.

3.Зимни вечери - човешкото страдание

Благодаря предварително и се извинявам ако има такава тема,но е спешно
    Eminem ft.Rihanna - Love The Way You Lie
    http://www.vbox7.com/play:73524f20

Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Бургас
    Много е гадно, че такива неща ги има в интернет. Вместу да си размърдаш мозъка и да измислиш нещо го копираш и дори да си изкарал хубава оценка нищо не си научил...
    Same shit,different day .

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    Защо не пуснахте темата миналата седмица

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Град
    Sofia
    Спешно ми трябва ЛИС на тема Раздвоеният свят в "Скрити вопли"!!Моля ви,помогнете.Трябва ми просто темата за ориентация.Благодаря
    Последно редактирано от SiQna97 : 10-27-2012 на 08:25 Причина: Правописна грешка

Цитирай Първоначално написано от Destroyer89 Виж мнението
    Много е гадно, че такива неща ги има в интернет. Вместу да си размърдаш мозъка и да измислиш нещо го копираш и дори да си изкарал хубава оценка нищо не си научил...
    Сигурно е много тегаво за човек като теб да си "мърда мозъка", а да не знае как се пише "вместО".

Banned Мега фен
    боже... за ЛИС щом търсите от интернет.. ... я се стегнете .. това е толкова лесно... сега ако ви е трудно не знам как есета ще пишете,а за матура по български не ми се мисли

Град
    Sofia
    Трябва ми просто темата,за да се ориентирам какво да пиша,а не да го преписвам.Помислете преди да хулите хората.Не можете дори да помогнете на човек в труден момент.Да,много от учениците искат да им се напише домашното ей така,но аз не съм от тях.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SiQna97 Виж мнението
    Трябва ми просто темата,за да се ориентирам какво да пиша,а не да го преписвам.Помислете преди да хулите хората.Не можете дори да помогнете на човек в труден момент.Да,много от учениците искат да им се напише домашното ей така,но аз не съм от тях.
    като не си от тях - сядаш си на дупето,сещаш се какво сте говори в час ( няма начин да не сте правили нещо като анализ на стихотворението ) нахвърляш примерно 10 изречения набързо и започваш да пишех по тях.. толкова е лесно ...не те хуля,просто няма винаги да можеш да погледнеш нещо предварително,написано от някой др ... по добре го измисли сама .. един път като го направиш после ще ти е много по лесно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си