.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Болезнена менструация. Помощ!

Леле хора, като ми дойде много ме боли. Нито мога да ходя на даскало, нито да стоя. Болката не спира и всеки път като ми дойде около 2 дни съм така. Пия болкоуспокояващи, които обаче не ми помагат особено. Сега гинекологът ми изписа някви хапчета специално при болезнена менструация- Неоменор. Някой пил ли ги е?

Member
    Град
    burgas
    първо да те питам на колко си аз преди бях така от както имам цикал до преди 2 3 години ходих на лекар и поисках да ми изпише противозачатъчни пих ги близо половин година и след това болката ми просто изчезна сега ме боли първия ден и то малко в сравнение с предишната болка

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Чувала съм от близки,че това продължава докато родиш.След като родиш вече няма да имаш такива болки,даже няма да усещаш почти нищо

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    И аз съм нещо подобно. Като ми идва така ме боли, че чак ми иде да си изтръгна вътрешностите! Такава ужасна болка, просто не можеш да си представиш. Започнах да пия нурофен и от тогава за към 15-20 мин и ми минава. На другия ден може ей така да ме заболи, но то се усеща пред да започне много да боли и пия предварително и болката отшумява.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Ами не, не съм ги пила. Иначе и мойта болка е ужасяваща... меко казано. Няма оправия, търпя, рева и така всеки месец. Правили са ми операции, рязали са ме, ама такава болка, дето е всеки месец - няма.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Moderatorius, какво точно са ти оперирали/рязали?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Същата съм. Дори и повръщам..Но това ми става през няколко менструации.. а като станеее ме водят при личната ми лекарка и ми бият някаква инжекция.Немога да ви кажа точно каква е, но е смесица от различни лекарства.Ама кво да се прави.. жени сме
    Could I have this kiss foreva`?

оох божее и аз съм същата.Рева повръщам пила съм какво ли не аналгиин нош па апък за мусколизина изобщо даже и не поутихва.Чудя им се аз на останалите как им минава от тоя мусколизин..ега съм много доволно от Кокстрал. Повярвайте знам какво ви и всеки месец да се прививаш от болка.. и да не ти минава.Наистина от кокстрал-а минава бързо пък и не е скъп!!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Познато,за жалост.Ужасно е,припадала съм,повръщала съм,абе...
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от francyzoi4ety
    Чувала съм от близки,че това продължава докато родиш.След като родиш вече няма да имаш такива болки,даже няма да усещаш почти нищо
    Майка ми е раждала и мен и сестра ми и цикъла й е придружен с ужасни болки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си