.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Just asking

Just asking

Здравейте.
    Казвам се Джеси (момче съм ) и искам попитам нещо...Та, имам следният проблем (ако може да се нарече така), на 21г. съм и имам бели косми в косата. Принципно това не ме притеснява чак толкова, но просто винаги съм държал изключително много на прическата и сега ми се налага да съм задължително с черна коса, но знам че белите косми има вероятност да станат с лилав цвят, тъй като при тях липсва пигментация...та това вярно ли е? Каква е възможността това да се случи? Ако има някой с опит да сподели.
    Благодаря Ви предварително.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    След месец ще навърша 20 и имам бели косми и то изключително много за момиче на моята възраст. Една сутрин се събудих с побелял кичур на бретона - всичко това от голям стрес. И започнах да се боядисвам с черна боя. Мисля че първото боядисване ми беше на около 16. Не съм виждала отенъци, освен ако не ползвам боя със син отенък. Едната е blue black , а другата grafiti black. От първата ще имаш син отенък, а от втората просто черна коса. А по проята принцип боята покрива цялосто особенно черната и прави еднакъв цвета.
    Дано съм помогнала

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Не мисля, че се получават лилави оттенъци. Едва ли. До сега никога не съм чувала някой да се е оплаквал от такова нещо!

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Аз пък съм чувала, че ако почнат да ти излизат бели коси, по-добре да си направиш руси кичури и по няма да се забелязва отколкото с черна боя, щот кат почне да пада боята, белите косми изпъкват още повече.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

1. ще си личи, че си боядисан
    2. майка има чисто бяла коса, боядисва се черна и няма нищо лилаво, корените и избиват чистак бели, но като се боядиса стават чисто черни
    3. по-добре кичури или кафява боя, или близка до естествения ти цвят

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Аз съм на 17 и още като бях на 14 ми излезе доста голям бял кичур коса, щото преживях катастрофа и съм се стреснал и до днес съм така и не ми пука-малко кофти стои, но кво да прая

Супер фен Аватара на Di
    боядисвай се,но в твоя цвят
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Имам една приятелка, която е на 13 и има бели косми в косата.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си