- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Just asking
Здравейте.
Казвам се Джеси (момче съм) и искам попитам нещо...Та, имам следният проблем (ако може да се нарече така), на 21г. съм и имам бели косми в косата. Принципно това не ме притеснява чак толкова, но просто винаги съм държал изключително много на прическата и сега ми се налага да съм задължително с черна коса, но знам че белите косми има вероятност да станат с лилав цвят, тъй като при тях липсва пигментация...та това вярно ли е? Каква е възможността това да се случи? Ако има някой с опит да сподели.
Благодаря Ви предварително.![]()
След месец ще навърша 20 и имам бели косми и то изключително много за момиче на моята възраст. Една сутрин се събудих с побелял кичур на бретона - всичко това от голям стрес. И започнах да се боядисвам с черна боя. Мисля че първото боядисване ми беше на около 16. Не съм виждала отенъци, освен ако не ползвам боя със син отенък. Едната е blue black , а другата grafiti black. От първата ще имаш син отенък, а от втората просто черна коса. А по проята принцип боята покрива цялосто особенно черната и прави еднакъв цвета.
Дано съм помогнала![]()
Не мисля, че се получават лилави оттенъци. Едва ли. До сега никога не съм чувала някой да се е оплаквал от такова нещо!![]()
Аз пък съм чувала, че ако почнат да ти излизат бели коси, по-добре да си направиш руси кичури и по няма да се забелязва отколкото с черна боя, щот кат почне да пада боята, белите косми изпъкват още повече.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
1. ще си личи, че си боядисан
2. майка има чисто бяла коса, боядисва се черна и няма нищо лилаво, корените и избиват чистак бели, но като се боядиса стават чисто черни
3. по-добре кичури или кафява боя, или близка до естествения ти цвят
Аз съм на 17 и още като бях на 14 ми излезе доста голям бял кичур коса, щото преживях катастрофа и съм се стреснал и до днес съм така и не ми пука-малко кофти стои, но кво да прая
боядисвай се,но в твоя цвят
не се изказвай неподготвен,прасе
Имам една приятелка, която е на 13 и има бели косми в косата.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac