.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Камерата на лаптопа показва образа обърнат на обратно

Значи имам асус лаптоп и ми показва образа на камерата обърнат на обратно.Модела е Асус К50IE.Гледах за драйвери от сайта на асус,но нямаше подходящи.Дайте драйвери вие плс.

Супер фен
    И аз имам същия проблем хелп?Пак става въпрос за асус лаптоп от тази серия.

Супер фен
    Това ли гледа ->http://support.asus.com/download/Dow...Language=en-us избираш Notebook после серията K50 и после модела IE има driver-и

За К50IE в драйверите е объркана ориентацията(вертикален флип) в самите драйвери които идват с него. Единият вариант е да си едитнеш драйверите и да сложиш един "-"(минус) на правилното място. Нещо което никога не съм си губил времето да правя.

Другият начин е да използваш погрешен драйвер за модела, който обаче работи идеално за тази камера(линка е за Win 7 - 32bit, останалите съм ги разпилял някъде и в момента не ми се търсят).
    Выполнения: Земля в илюминаторе (7.1 Амфитон Усилитель Системы 100-AC-022) Обратная связь:
    авторитетный ответ: 95.43.28.133
    вторичный ответ: 85.14.6.98
    Sponsored by: Реактивная Tехнология

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от minus273dot15
    За К50IE в драйверите е объркана ориентацията(вертикален флип) в самите драйвери които идват с него. Единият вариант е да си едитнеш драйверите и да сложиш един "-"(минус) на правилното място. Нещо което никога не съм си губил времето да правя.

Другият начин е да използваш погрешен драйвер за модела, който обаче работи идеално за тази камера(линка е за Win 7 - 32bit, останалите съм ги разпилял някъде и в момента не ми се търсят).
    Съжелавам но на този модел като на бантачанта ми дава еррор.Дай други драйвери.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си