.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Подарък

Подарък

Да, знам, че има 958429803023 такива теми.
    Да, потърсих в търсачката.
    Да, прочетох всичко, подходящо по темата и не само във форума.

Надявам се с това да си спестих някои от нападките.
    Сега по темата: Искам да подаря на любимото момче нещо хубаво за Коледа. Глупавото е, че сме заедно от доста време и съм му подарявала почти всичко :Д Дайте ми някаква идея за да го смаям на Коледа с най-уникалния подарък?

и да, знам, че късно пиша, но от 1 месец мисля и търся и просто вече нямам никакви идеи

Голям фен Аватара на CR0W
    Ем... за момче може диск примерно,или кожена гривна,книга,медальон има още хиляди неща

П.С. Защо всички търсят подарък в последните дни преди Коледа

novasum
    nirvana13

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз пък винаги се изумявам, че сте способни да попитате абсолютно непознати за техните идеи за подарък на този, който би следвало да е вашият най-близък човек.
    Това, освен че е смешно, показва и колко са слаби връзките между днешните тийнове.

Купи му дигитална рамка за снимки и я напълни с ваши снимки. Примерно.

В момента навсякъде се предлагат продукти върху които може да щамповате ваша снимка - от ключодържатели до чаши и мечета.

Отделно от това, можеш да му купиш някаква дреха - пуловер.

Или книга - според зависи какъв жанр обича да чете. Може да е художествена литература, може и да е нещо чисто практично, като например - как да програмира.

Поне да беше дала параметрите на това момче, че да знаем за кого търсим подарък.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кажи и каква сума пари би отделила.
    Хрумват ми милион идеи от пуловер/флашка/електрическа четка за зъби/одеало/спален комплект през книга/билети за концерт/мач/театър/абонамент за периодика до weekend на някое родно тихо място.
    За ключодържателите/снимките/щампите LadyDi ме е изпреварила.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от CR0W
    Ем... за момче може диск примерно,или кожена гривна,книга,медальон има още хиляди неща

П.С. Защо всички търсят подарък в последните дни преди Коледа
    Не търся подарък в последните дни преди Коледа. Търся го от месец вече, но немога да намеря нищо подходящо.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Аз пък винаги се изумявам, че сте способни да попитате абсолютно непознати за техните идеи за подарък на този, който би следвало да е вашият най-близък човек.
    Това, освен че е смешно, показва и колко са слаби връзките между днешните тийнове.

Купи му дигитална рамка за снимки и я напълни с ваши снимки. Примерно.

В момента навсякъде се предлагат продукти върху които може да щамповате ваша снимка - от ключодържатели до чаши и мечета.

Отделно от това, можеш да му купиш някаква дреха - пуловер.

Или книга - според зависи какъв жанр обича да чете. Може да е художествена литература, може и да е нещо чисто практично, като например - как да програмира.

Поне да беше дала параметрите на това момче, че да знаем за кого търсим подарък.
    Значи, аз питам за съвет и идея, а не за точен подарък. Аз сама ще го персонализирам после.
    Снимката я имам като идея, но за допълнение към подаръка. Искам и нещо друго да му купя. А щамповането на снимка върху разни работи ми е толкова глупаво, че няма на къде.
    Дрехи не смея да му купя и той сам ми каза да не му купувам. Едно, че размер надали ще уцеля, второ, че той си има точно определен стил, който само той си го знае.
    Книги не чете. Запален е горе-долу по National Geographic.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Кажи и каква сума пари би отделила.
    Хрумват ми милион идеи от пуловер/флашка/електрическа четка за зъби/одеало/спален комплект през книга/билети за концерт/мач/театър/абонамент за периодика до weekend на някое родно тихо място.
    За ключодържателите/снимките/щампите LadyDi ме е изпреварила.
    Ами незнам за сума. Не съм с чак толкова неограничени фондове.

-----

Значи, той не обича да чете, обича компютрите, има си флашка.
    На дрехи, както казах е мнооого притенциозен. Много иска кола (не че мога да му купя де, но да спомена :Д), не е фен на никоя група, никой певец/певица, няма любим филм. Много обича кучетата, но майка му ще ме убие сигурно ако му подаря куче, а и честно казано.. не мога да отделя толкова пари за куче :Д Подарявала съм му вече гривни, часовници, герданчета всякакви такива, които са били "лесни" Както казах, много са ми лигави щампованията върху разни неща, примерно може някоя тениска с забавен надпис или нещо такова, но това пак като добавка към главния подарък.

А и още нещо, сетих се за количка с дистанционно. Да, знам, че звучи глупаво, но си спомням още отдааавна как ми беше казал колко игра ще падне ако има такава. Твърде детско ли е според вас?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не е детско. А и нали иска кола.

На колко години е пича, та му подаряваш герданчета?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ми 18 почти :Д ама той винаги си носи кръстче на врата и тея случаи, в които съм му купувала се беше скъсало единия, а другия изгубило и така

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На една Коледа на моя мъж взех точно количка с дистанционно. Тогава беше на 22-23...не помня точно коя година. Умря от кеф! Е, сега е забита някъде в тях, но тогава много й се кефеше.

подари му акаунт за уоу

Мега фен
    БЕЗ да се опитвам да правя реклама - просто за идеята :
    http://www.gravirane.pulslight.net/zapalki - това ако пуши ,разбира се . Разгледай галерията в сайта им - току виж ти допаднала идеята .
    И гледай да измислиш нещо оригинално ,което да се напише/нарисува на запалката. А и 10-15лв не са нещо особено като цифра за подарък.

Ако е купонджия и ето това е вариант : http://4as-pik.com/shop/product_info...roducts_id=130 но е и доста по-соленко (всъщност ,колкото количката с дистанционно )

Ето ти и евтин вариант : http://4as-pik.com/shop/product_info...roducts_id=138
    Аз лично доста бих се накефил ,нз. Сигурно съм сантиментален ,кой знае .

PS: Не се обиждай ,но това със снимката е фал ,поне според мен Освен ако не сте женени вече ,тогава става

Още на нищо не съм се спряла.. доста кофти, но наистина не мога да намеря Перфектният подарък за него..

Иначе мерси за мненията, ако има още са добре дошли

Можеш да го абонираш за National Geographic.Аз лично бих се зарадвал.Има и много добър календар като подарък,а и е на доста добра цена-30 лв ако не се лъжа.

novasum
    nirvana13

Една приятелка сега ми даде страхотна идея!
    Какво мислите за книжка, направена от мен, със на всяка страница по нещо за него примерно "Ти си еди-какъв-си" и на последната страница
    "..и точно за това те обичам!" ? )

Може,ако държи на жестовете,но може и да педпочита матерялното това не е за него

novasum
    nirvana13

Според мен това със книжката ще е уникално!

Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Sham
    подари му акаунт за уоу
    ахахаха :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си