- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък
Не търся подарък в последните дни преди Коледа. Търся го от месец вече, но немога да намеря нищо подходящо.Първоначално написано от CR0W
Значи, аз питам за съвет и идея, а не за точен подарък. Аз сама ще го персонализирам после.Първоначално написано от LadyDi
Снимката я имам като идея, но за допълнение към подаръка. Искам и нещо друго да му купя. А щамповането на снимка върху разни работи ми е толкова глупаво, че няма на къде.
Дрехи не смея да му купя и той сам ми каза да не му купувам. Едно, че размер надали ще уцеля, второ, че той си има точно определен стил, който само той си го знае.
Книги не чете.Запален е горе-долу по National Geographic.
![]()
Ами незнам за сума. Не съм с чак толкова неограничени фондове.Първоначално написано от kalpazanka
-----
Значи, той не обича да чете, обича компютрите, има си флашка.![]()
На дрехи, както казах е мнооого притенциозен. Много иска кола (не че мога да му купя де, но да спомена :Д), не е фен на никоя група, никой певец/певица, няма любим филм. Много обича кучетата, но майка му ще ме убие сигурно ако му подаря куче, а и честно казано.. не мога да отделя толкова пари за куче :Д Подарявала съм му вече гривни, часовници, герданчета всякакви такива, които са били "лесни"Както казах, много са ми лигави щампованията върху разни неща, примерно може някоя тениска с забавен надпис или нещо такова, но това пак като добавка към главния подарък.
А и още нещо, сетих се за количка с дистанционно. Да, знам, че звучи глупаво, но си спомням още отдааавна как ми беше казал колко игра ще падне ако има такава. Твърде детско ли е според вас?![]()