В моя квартал има едни момчета на по 14-15 години който са като момичета, играем баскетбол и изведнъж единия каза абе ходих до еди си кой и ми даде кецовете си гледай кви са яки и единия му вика аз пък на тоя трябва да му дам анцунга си щото баща ми ще ме пребие ли нещо такова??? WTF тая фанелка е много яка тия маратонки са еди си кви от Германия ми е некви пълни тъпотии и тва за момче? Мисълта ми е вие срещали ли сте подобен тип момчета да мислят толкова за такива неща че чак и да си ги разменят накъде отиваме просто....
Не виждам нищо лошо във това ! Просто всеки си има различни предпочитания .. както срещаме и момичета , които харесват мъжки спортове и движат повече в мъжка компания !![]()
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
Обърнали са резбата :Д
няма.. базикам се..
К'во ти пука.. не им обръщай толкова внимание.
Аз лично не познавам такива хора, ама ми се етрува малко странно, ама има хора всякакви, аз лично не бих разменял дрехи
Некви манекени сигурно![]()
както се пее в една вечна песен "open mind for different views and nothing else matters"
Еми чак такива не...Обаче покрай наще изпълнения май е нормално да почнат да се заглеждат и те...
Така де, нали преди е имало някаква полова дискриминация, после жените сме станали по-независими и близки до мъжете и май върви към пълно уеднаквяване откъм стилове...Най-шибаното в цялата история е че хубави, иначе яки момчета стават едни такива...Женствени.Тва е много гадно.Виждала съм "фешън фукли" от мъжки пол, които без тия "стилове и дрънкулки" биха били много яки.
Аз съм на 22 години и тука от няколко месеца с двама авери си въртим постоянно дрехитеТака че е нормално.Просто вместо постоянно да даваш пари за дрехи, които ще носиш 1-2-5 пъти си разменяш по някоя друга дреха с някой приятел, така хем не си дал пари, хем нещо различно
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
А къде остава идеята, че дрехите са начин да се отличиш и изразиш себе си, като носиш чуждите тениски? Дори не мога да си представя, защо бих искал да нося дрехата на някой друг.
Пък и става на въпрос за дрехи, ебати! Има къде, къде по-смислени теми.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не братле, има разлика от кец и КЕЦ .. едно е да разцъкваш с платненки, друго си е с RBK![]()
vsichkii, osven men, sa tupii !
Миии да, все по-често забелязвам, че в днешно време момчетата на по 14-15 много държат на стила и дрехите . . :P
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
Всеки си има различни интереси. А и ние момичетата, като постоянно ви говорим за дрехи и обувки, нищо чудно и вие самите да почнете.![]()
Big or small, lies are lies !
И аз се интересувам от дрехи,но НИКОГА не бих дал или взел нещо такова...само като го погледнеш от към хигиена и подобни неща...нестава.
The time's for sobieski