- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- черен молив за очи
Здравейте. Аз си слагам черен молив и отгоре и отдолу на окото, но съм решила да си купя нов. Затова ще ви помоля да ми препоръчате някакъв качествен и хубав молив за очи.![]()
Импала, Голдън Роуз, Бруклиин...![]()
Благодаря, но забавих да добавя, че не искам и да се разтича. В смисъл както си го сложа, така да се стои и да не се размазва. За изтриването не е проблем, мога да си слагам редовно, но поне да не се размазва. Като цяло да си е качествен.Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
това е единствения молив за мен !
![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
Може и такъв да си взема. Каква марка е и горе-долу на каква цена?Първоначално написано от Cucko0
![]()
Също така този,който по-горе Cucko0 пусна също е добър.... забравих да спомена, че ако наистина държиш на хубав молив, може да си вземеш МАC, Manhattan, LancomeНо не мисля, че си заслужават толков пари за един молив....?
Благодаря ви, а горе-долу на каква цена са?
марката е АVONПървоначално написано от danibebi
цена мм немога да ти кажа точно по-едно време беше 7 лв.
да спомена само ,че доста време изкарвам с този молив сигурно го ползвам 7-8 месеца преди да свърши,а аз си слагам всеки ден)
Hostis Honori Invidia
Скоро и аз пусках подобна тема,и си взех на Бруклин.Наистина е страхотен![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз си го поръчах и днес ми го донесоха и наистина е хубав.Мисля че беше 9 лева.Иначе имам и на Бруклин и той е хубав.А ти какво разбираш под разтичане,защото на мен освен понякога да ми се събира в ъгълчетата на окото,друго не става.Първоначално написано от Cucko0
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Ами, трудно ми е да го обясня.. отгоре над окото също се намазвам с молив.. над молива отгоре, където си слагам.. ама и аз как го обясних..Първоначално написано от j_adore2
![]()
^ от коя кампания го поръча? Дистрибутор съм и имам с 2 кампании напред (до 2ра от 2011) и не го виждам изобщо, има един като с диамантен блясък, но точно този го няма.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
как ще го няма аз също съм дистрибутор и го гледах някъде из каталозите ...майПървоначално написано от FuckingFreak
![]()
Hostis Honori Invidia
Кампания 17/2010 страница:130Първоначално написано от FuckingFreak
цена:7,50лв.
Ох, мерси. Видях го. Абе аз не обръщам внимание на такива малки картинки, букви и цифри затова и не се съмнявам, че не съм го забелязала.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."