.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Защо все на мен ?

Никога досега не съм имала истинска връзка,в повечето случаи даже не се и стига до връзка.Всички момчета,на които попадам,само гледат как да ме използват и въобще не знача нищичко за тях (а постоянно ме убеждават в обратното).На колко лъжи съм се наслушала вече..просто винаги с момчето,което харесам не може да се получи нищо..понякога дори всичките ми "истински приятели" имат принос в това,само гледат как да ме прецакат..Омръзна ми все на мен да не ми върви,просто искам един човек до мен,за който да знача поне малко и да направи всичко за мен..Всеки ден ми е някакво разочарование,и то не само в любовта.Сякаш просто целия сват се е обърнал срещу мен.
    Съжалявам,просто исках да си излея всичко на някой,а нямам на кой....

Град
    Plovdiv майна
    Еми ако трагваш сътрин с нагласата че жскичко лошо ще ти се случи разбира се че ще ти е криво просто започни да мислиш позитивно

На всички "тий-нове" някой им е крив. Порасваш и забравяш за това после.

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Цитирай Първоначално написано от MedSestrata
    На всички "тий-нове" някой им е крив. Порасваш и забравяш за това после.
    Сестричката, тая снимка много страшна! :P
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Голям фен Аватара на CR0W
    ем вземи си домашен любимец... аз на моята костенурка и споделям всичко ам мога да кажа че е добър слушател

novasum
    nirvana13

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    *винаги с момчето,което харесам не може да се получи нищо*

и при мен е така..... шанс..
    И на мен ми е омръзнало от това,но просто не ми върви в любовта явно,не мога да променя нищо,колкото и да искам.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Не се отчайвай!! И аз не съм попадала на нормални момчета, или ако са нормални са заети ( 1 път даже беше гей ). А колкото до приятелите, щом са такива бунаци - зарежи ги. Говори с повече хора от твоя клас, там със сигурност има други, с които би могла да се разбираш по добре. Сигурно има поне едно момиче, с което не си казвате нищо друго освен здрасти, еми завържи приятелство с нея. И може би тя ще се окаже най-добрата ти приятелка. С мен така стана, само че тя ме заговори първа Както и да е, всички сме прецакани от време на време, тъй че горе главата!
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

За пръв път виждам момиче с проблем в любовта...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз съм твоя човек майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    *винаги с момчето,което харесам не може да се получи нищо*

и при мен е така..... шанс..
    И на мен ми е омръзнало от това,но просто не ми върви в любовта явно,не мога да променя нищо,колкото и да искам.
    добре дошли в клуба,сипете си кафе и си вземете бисквитка...И при мен е така какво да кажа,с разликата че съм момче и не става с момичетата...И аз искам да се влюбя в момиче което да има същите чуства към мен,ноо явно ще си почакам и аз много...така е,просто трябва да чакаш един ден нещо да ти освети черно белия път по който минаваш всеки ден...
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    аз съм твоя човек майна
    точно така

Re: Защо все на мен ?

Цитирай Първоначално написано от GerganaPanayotowa
    Омръзна ми все на мен да не ми върви,просто искам един човек до мен,за който да знача поне малко и да направи всичко за мен
    1. Никой не прави всичко за никого. Т'ва го запомни. Плюс т'ва е нахално да искаш подобно нещо- ти случайно да го правиш за някого? А? А? А?
    2. Явно се държиш по начин, по който хората съдят, че могат да те използват. Промени се и спри да скимтиш.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    явно ти подбираш такива момчета,който не могат да те оценят,живота е пред теб,колко много ще срещнеш още
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си