- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо все на мен ?
Никога досега не съм имала истинска връзка,в повечето случаи даже не се и стига до връзка.Всички момчета,на които попадам,само гледат как да ме използват и въобще не знача нищичко за тях (а постоянно ме убеждават в обратното).На колко лъжи съм се наслушала вече..просто винаги с момчето,което харесам не може да се получи нищо..понякога дори всичките ми "истински приятели" имат принос в това,само гледат как да ме прецакат..Омръзна ми все на мен да не ми върви,просто искам един човек до мен,за който да знача поне малко и да направи всичко за мен..Всеки ден ми е някакво разочарование,и то не само в любовта.Сякаш просто целия сват се е обърнал срещу мен.
Съжалявам,просто исках да си излея всичко на някой,а нямам на кой....
Еми ако трагваш сътрин с нагласата че жскичко лошо ще ти се случи разбира се че ще ти е криво просто започни да мислиш позитивно
На всички "тий-нове" някой им е крив. Порасваш и забравяш за това после.
Сестричката, тая снимка много страшна! :PПървоначално написано от MedSestrata
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
ем вземи си домашен любимец... аз на моята костенурка и споделям всичкоам мога да кажа че е добър слушател
novasum![]()
nirvana13![]()
*винаги с момчето,което харесам не може да се получи нищо*
и при мен е така.....шанс..
![]()
И на мен ми е омръзнало от това,но просто не ми върви в любовта явно,не мога да променя нищо,колкото и да искам.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не се отчайвай!!И аз не съм попадала на нормални момчета, или ако са нормални са заети ( 1 път даже беше гей
). А колкото до приятелите, щом са такива бунаци - зарежи ги. Говори с повече хора от твоя клас, там със сигурност има други, с които би могла да се разбираш по добре. Сигурно има поне едно момиче, с което не си казвате нищо друго освен здрасти, еми завържи приятелство с нея. И може би тя ще се окаже най-добрата ти приятелка.
С мен така стана, само че тя ме заговори първа
Както и да е, всички сме прецакани от време на време, тъй че горе главата!
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
аз съм твоя човек майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
добре дошли в клуба,сипете си кафе и си вземете бисквитка...И при мен е така какво да кажа,с разликата че съм момче и не става с момичетата...И аз искам да се влюбя в момиче което да има същите чуства към мен,ноо явно ще си почакам и аз много...така е,просто трябва да чакаш един ден нещо да ти освети черно белия път по който минаваш всеки ден...Първоначално написано от kuklichka_bg
>>DjBelev<<
точно такаПървоначално написано от tuzaro
![]()
1. Никой не прави всичко за никого. Т'ва го запомни. Плюс т'ва е нахално да искаш подобно нещо- ти случайно да го правиш за някого? А? А? А?Първоначално написано от GerganaPanayotowa
2. Явно се държиш по начин, по който хората съдят, че могат да те използват. Промени се и спри да скимтиш.
явно ти подбираш такива момчета,който не могат да те оценят,живота е пред теб,колко много ще срещнеш още
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!