- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашите коледни подаръци
дае, аз на 28ми ше свиря на мини фест във ВарнаПървоначално написано от semantics
![]()
Духалките бяха истински едно време, когато бяха с размерите на тръбанче и се казваха калорифери. Един калорифер топлеше на половината на една днешна малка духалка, вдигаше шум като голям транспоретн хеликоптер и харчеше ток колкото два бойлера.
Допълнение към акуулаторната печка - чудото на комунизма. Десет реотана минават през един куп огнеупорни тухли. Топи лагерите на електромера.
Ама бай Тошо казал, че трябва да си произвеждаме много много ток от въглища, че да пушат комините и хората го пускаха евтин...
...
Бях си харесала такава есента в Техномаркет за 30 лв., защото на духалка просто не може да се спи. Ама не останаха пари да си самоподаря такава.Първоначално написано от manliftingbanner
Фен съм на Елва-та с два реотана и печките Пасат, ама ги няма вече.
Получих подаръци малко предсрочно- дрешки, просто защото гардеробът ми имаше нужда от свеж полъх. Очаквам и зимна пижама на 25ти, защото с тоя летен вестник вече не се спи. Отделно имам един безконечен списък литература, ама за това играя тото. Засега със скромната тройка 2.50 не го докарвам доникъде, обаче.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^
При мен не е добра идея да спя по боксерки. Пък и друго казва ватираната пижамка.Не се разсънваш от студ, като станеш да бродиш из апартамента- било на визита до хладилника или двете нули.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз пък си подарих лаптоп за Коледа. Като се има предвид, че мрънкам за него сигурно от пролетта![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
![]()
ем малко е сложно. с една част от парите взех подарък на гаджето. другата част я изкарчих по клубове, барове, дискотеки. останаха ми малко, ама нищо. :P
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Още нищо не са ми подарили и не се знае дали ще ми подарят.
Все ми е тая.
Аз на няколко пъти щях да запаля апартамента с една духалка.![]()
Хвъъъъърлям си аз якето върху нея и не ми дреме, а след половин минута като почна да излиза един пушек, като замириса....![]()
Много са опасни.![]()
аз си поръчах шоколад![]()
Не харесвам да ми подаряват неща като цяло -.- Не, че и очаквам да ми дадат нещо.
n00bs
Днеска получих някви гривни, лака, който ми хвана окото вчера, и книга.
Да има сняг искам !![]()
До момента получих - две гривни, ключодържател, герданче, фигурка на снеженчовек и тениска![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Купих много подаръци, но получих подарък само от мама - ботушиВсе пак съм доволна
Очаквам тази седмица за дойде и роклята ми за бала, което ще е допълнителен подарък, но с тези пощи и полети..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Днес една приятелка ми подари парфюм.
Принципно не умирам от кеф, като ми се подари парфюм, но това е най-готиният парфюм, който някога съм виждала и помирисвала. Уникален е!![]()
И спря да се върти за миг земята..
веднъж ми се наложи да спя с духалка - ХЕХЕ - под едно родопско одеало, ала единственото, което изгора беше самата тя, тъй чи т'ва с печката подпалвач ми се струва ЛУДОСТ.
И аз съм спал с духалка и не беше лошо.
Казваше се Маги и духаше доста добре. Жалко, че на сутринта не искаше да работи... Явно се беше развалила, затова я ударих няколко пъти и пак заработи.![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Червеният севернокорейски дед' Мороз е подготвил специален подарък-изненада за южно-корейците. За сега подаръкът се пази в тайна, но от уики-лийкс публикуваха негова снимка и частично развалиха изненадата...
![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
ми, общо взето, тая година няма подаръци за мен![]()
майка ми ми подари кецове, обаче то си беше задължително,щото другите са с дупки на подметките .
някви хора ми подариха коз..
и се надявам родата да дадат някви парички,щото иначе няма да имам за Нова Година...
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Не съм купувала подаръци нито за семейството ми, нито за приятелите ми. За себе си купих доста неща, но аз обичам да си подарям разни неща, така че по-скоро това са обикновените неща, от които аз се нуждая, и ми харесват, а не коледни подаръци.
С приятелите нищо не сме си купували, защото някак... не е необходимо.
От родата обаче ме заринаха с подаръци и ще продължат, а аз всъщност нямам нищо против. Щом им харесва, нека.![]()
телефон![]()
нито съм искал, нито съм очаквал, ама доволно де![]()
Духалката гълта много ток и не топли, пик и изсушава много въздуха. От миналата година съм с конвекторна и определено върши работа. 2 киловата е, но я ползвам на половин мощност че и по-малко и си е доста топло. Ама за това съм се погрижил лятотоКойто е висял по цял ден да го пече слънцето, но да си изолира апартамента - добре е направил
Времето на Елви, акумулиращи и калорифери мина!
Както вече казах, за Коледа получих вериги за сняг, въже за дърпане и татуировка. Просто им е станало време и се нарочва повод по който са. Мразя да получавам по даден повод, затова правя подаръци през цялата година (когато намеря нещо, което знам кого ще зарадва) и се дразня на чорапи, парфюми, козметични глупости за някакъв повод. К'во му харесвате да имате по няколко парфюми? Ужасно е и само чакам някой да свърши че се пречкат. Дано не ми подарят още някой.
подаръци никога не съм получавал и ако искам да подаря на някой нещо не го правя в тези дни когато трябва а го изненадвам когато най-малко очаква
майната им на традициите ,хубавите неща стават неочаквано
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Аз се отоплявам с няква самоделна печка на бащата. Реотан 1 kW разположен в ламаринена тръба.![]()
При -12 градуса навън поддържа 20 градуса вътре, не повече, не по-малко, не вдига шум, не свети. Много съм доволен.![]()
Oтносно коледа - не съм подарявал нищо и не съм получил нищо.
получих ебати курвенската блуза с ебати курвенските ботуши![]()
![]()
![]()
ама тва е тайна!