Взех си нов телефон и тъй като стария несмятам да си го задаржа ( то и не работи много де) много искам да си преместя смс-те от стария апарат в новия без да се истрият по място входящ,изходящ и час,дата и т.н.Ако знаете как пишете,много ще съм ви благодарен.
Можеш да кажеш какви са телефоните, защото си има различни програми за различните марки.
Audio ergo sum
ми сегашния ми е SE w890i a купих Huawei G6600 ако знаеш за него супер но може да ми кажеш и за Xperia10 как би станало![]()
прати.си.ги.от.единия.на.дру гия.с.часа.и.датата?
Превхърляш си смс-те в картата (да не са в телефона) и като си преместиш картата в новия телефон и те ще се преместят с нея.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
480 смс ще се съберат ли в картата![]()
прехвърляш половината в картата, слагаш картата в новия тел, след това прехвърляш в телефона. После още веднъж същото упражнение.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again
Не! СМС-ите съдържат важни банкови сметки съдържащи суми със 6 цифри!Първоначално написано от manliftingbanner
![]()
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Може и да ги снимаш и да си ги пратиш с блутута на другия телефон.
romance, добра идея, ама в "записани смс" повече от 20-30смса няма да се съберат.
просто си пази телефона. взех си друг, а стария го ползвам за будилник и лампичка като ми спре тока, и ти може така
На мен един ненормалник ми стисна телефона и го направи на сол - смс-и, снимки, номера.. сичко замина - ама прежалих ги![]()
тъй, че или подбери по - така смс-и или ги зарежи..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again