.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

какво да правя

пфф значи историята е такава аз съм момче на 15 години.Преди седмица се запознах с едно момиче...Която е претърпяла тежка раздяла с бившия си... Обаче има 1 проблем не мога да разбера дали ме харесва...Когато излязохме последния път на разходка тя ме държеше за ръка и накрая ме прегърна но това нищо не означава :/ или поне така си мисля ... понеже и подхвърлям че я харесвам като и правя комплименти и като става въпрос за любовта тя ми казва "не ти трябва любовта ... любовта била само страдание" и още не знам си какво още и имам чувството че ме иска само за приятел а аз искам нещо повече и не знам как да си го получа... ПОМОЩ !!!

P.S извинявам се пиша с малки букви просто shift-a ми се развали а ме мързи да натискам capslock...

Мега фен
    Рядко се привързвам към хората и едва ли ще успея да ти дам някакво обективно мнение ,но поне по мои наблюдения хората преживяват най-лесно разделите като си намират нова "любов" ,така да се изразя.
    Тоест ,поне според мен, ако те харесваше щеше да ти го покаже по някакъв начин (съжалявам ако те обезкуражавам ,просто така виждам аз нещата). Обобщено - мисля че още й е кофти ,а ти не си човека, у когото вижда възможност за нова връзка.
    Но това не значи ,че съм прав . Що просто не я питаш има ли някакъв шанс да те харесва ? Не е много сложно

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Рядко се привързвам към хората и едва ли ще успея да ти дам някакво обективно мнение ,но поне по мои наблюдения хората преживяват най-лесно разделите като си намират нова "любов" ,така да се изразя.
    Тоест ,поне според мен, ако те харесваше щеше да ти го покаже по някакъв начин (съжалявам ако те обезкуражавам ,просто така виждам аз нещата). Обобщено - мисля че още й е кофти ,а ти не си човека, у когото вижда възможност за нова връзка.
    Но това не значи ,че съм прав . Що просто не я питаш има ли някакъв шанс да те харесва ? Не е много сложно
    извинявай че ще ти го кажа ама отговора ти е малко тъп...

Мега фен
    А споко ,няма проблем .
    Сам го казваш - оставаш с впечатлението ,че не иска връзка с теб. Аз ти казвам ,че най-вероятно си прав. Капиш ?

Ако това ,което ти казвам не ти харесва - що не се пробваш и да ме опровергаеш ?

Момичетата са устроени така, че когато им разбият сърцето страдат дълго и през това време не поглеждат друг.

Ако много искаш да бъдеш с нея: бъди до нея, докато го преодолее, помагай и, насърчавай я и накрая тя ще се привърже към теб и нещата МОЖЕ и да станат.

Ако нямаш толкова търпение и толкова силни чувства, премини към следващата. С въпросното момиче може да си останете приятели.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Съгласна съм с мнението на Eliii. Дай и време, ще се опознаете и кой знае, може да стане нещо. Пък ако не, преодолей го, не е последното момиче на планетата
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

оф целия проблем идва че тука от където съм аз всичките 95 ходят с някакви батковци 93-92 ... и всичко е адския fail...

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Нормално е, момичетата винаги търсят някой по-голям. Не че нещо, ама момчетата се развиват малко по-бавно, ама зарежи го това. Да си с по-голям батко си е някак си по-различно, хубаво е Аз съм на 100 процента сигурна, че има някое момиче 96, което сигурно си пада по теб. За теб проблем ли е да излизаш с някоя по-малка?
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Цитирай Първоначално написано от mir4eto93
    Нормално е, момичетата винаги търсят някой по-голям. Не че нещо, ама момчетата се развиват малко по-бавно, ама зарежи го това. Да си с по-голям батко си е някак си по-различно, хубаво е Аз съм на 100 процента сигурна, че има някое момиче 96, което сигурно си пада по теб. За теб проблем ли е да излизаш с някоя по-малка?
    има физиката на 96 момичетата е се1 като на 6ти клас ...

Повече от фен Аватара на w0lf
    96=14 годишни=7 клас
    ии има доста прилични мацки
    madafaka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си