.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Идея за прическа

Здравейте! Абсолютно сигурна съм че има такава тема. Аз прочетох абсолютно всички които намерих но пак не съм доволна. Бих искала някой да ми покаже много бързи прически, защото се налага да ставам в 6 часа сутринта, за да мога да се изправя или да се накъдря утре съм в националното радио и не мога да отида с прическа като на идиот. Моля наистина Моля някой да ми даде идея която не включва изправяне, тупиране (ще помоля някой ако може да ми каже подходящ лак за коса защото моята коса не става за нищо не мога да се тупирам а много искам, но без лак не става.), къдрене (с маша) и други прически които изискват такива уреди ! Благодаря предварително !

Липсва описателно заглавие!
    kalpazanka

Град
    На третия етаж
    Националното радио е радио => няма да те вижда никой, така че мисля, че темата е откровен бъзик и би следвало да бъде заключена
    Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!

Другаде й е мястото на темата.
    Audio ergo sum

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    stoteen4o и там има хора, то ако беше телевизия, щеше да си стане в 6, но явно сега иска нещо друго. /Mоже и да не е сериозна темата, разбира се/

Намачкване с пяна, спане на плитки, ролки, фиби, шноли. Аз лично си я изправям косата и миналия ден и си лягам без проблем за ежедневните излизания.

Описателни заглавия!

Супер фен Аватара на pilencaaa
    Предимно и аз се изпрявям вечерта преди да легна и на другия ден нямам никакъв проблем.
    Понякога,когато искам да съм къдрава просто след баня с леко влажна коса я намачкам с пияна за коса на тафт 5 , стопча я и я вържа нещо от рода на кок.. На сутринта пускам и е супер готино.
    Няма нужда да се доказваме пред хора, които не вярват в нас..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си