Цитирай Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
Цитирай Първоначално написано от npp
Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
Колко според вас са не-физическите светове/вселени/паралели?
То въобще за какво ти е да знаеш такива неща, след като такива знания могат само да бъдат съблазън и нищо полезно? Никъде в Библията няма никаква метафизика, всичко там е само Правда, т.е. както някои го определят като: вяра и нравственост.
Човек, ще ти го кажа аз за да не го чуеш от близък и да не се разочароваш по напред в живота...Ти си адски ограничен...Стига с тази муниполативна Библия и християнство.Но ето че мисията е успешна.Ти си пример...Заблуден шаран...Но както и да е...
Какво ще кажеш за Будизма - най-истинската религия(не че сам будист).Поразмишлявай малко!
Аз съм адски неограничен, защото съм проучил всички духовни въпроси, религии и учения(е, не всички, но най-главните), и то не съм сам в това(лично аз знам само най-общите неща, с много празноти). Ти просто не знаеш за какво става въпрос, не работим на същото ниво. Ако ми видиш библиотеката, бележките по духовните въпроси и таблиците и инструментите ми, ще си промениш мнението. И както казах, това не съм го правил само аз, даже малка част от това познание ми е известна, но по цял ден съм разглеждал с друг начетен човек християнството, другите религии и окултизма. И както казах, един друг човек от семейството пък ги е чел всичките десетки книги и анализирал(от библията, през святи тълкувания, до агни йога, херметизъм и т.н.), ако решим можем да си основем духовна школа
Аз може и грешни работи да пиша, защото не знам всичко това, а и обикновено питам за повечето неща, но ги пиша по мой си начин. Така че квото и да пиша, най-малкото съм ограничен по светоглед(и съм видял всички гледни точки) и ресурси.