Студено, нали?Първоначално написано от Torn
Аз не бягам.. само когато ми писне на макс...
има ли смисъл?
МОМИЧЕ ;D
никога не бягам от часове! е то като съм болна много ясно, че ще отсъствам-не искам да заразявам и другите все пак!
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
Първоначално написано от MiMcHeToOo
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Когато целият клас бяга - тогава. Иначе рядко ми се случва по моя инициатива, а и имам сравнително добра репутация - не искам да я развалям. Както се казва - в началото си скъсваш задника да работиш за име, а после името работи за теб. Понякога ми се правят компромиси, но определено не злоупотребявамА и не може винаги да си перфектен, понякога ти липсва желание за каквото и да е, та така
![]()
Преди години бягах от часовете, които смятах за скучни и през които гледах само през прозореца.
Сега бягам само когато целият клас се организираме.
Иначе видях, че не е толкова страшно да стоиш 40 минути на едно място и да не правиш нищо![]()
И спря да се върти за миг земята..
Случва се, аман от изперкали даскали....
Не бягам често, но, когато се наложи да бягаме целият клас, минава известно време докато се навият половината, и винаги в последният момент,вече готови за бягството.. преподавателят идва.
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.