Често ли бягате от часове?
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Не, изобщо не бягам. Отсъствам от училище само, когато съм болна.
Животът е адът описан в Библията!
Ами имам готини даскали и не виждам смисъл да бягам. То ако бягаш трябва да е защото гледаш да избягаш от двойка или тест, такива проблеми имам само при 3 учителя и си позволявам да бягам от време на време, ама не до толкова да се набивам в очи![]()
НЕ,досега за 8 години,съм бягала само
1-2 пъти от часовете..Иначе отсъствам само,
когато съм болна или има някакъв друг
сериозен проблем..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Много рядко да се случи..само, ако съм си го решил..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Не...няма как и къде да избягаш буквално...
Не бягам често.В миналото ми даскало бягах често,но сега съм бягал само 1 път за целия срок![]()
![]()
Ми напоследък ми се случва доста често, а последната една седмица въобще не съм ходила ...В някво предколедно настроение съм и въобще не ми е до даскало :ДД
ZaicheNaXeroin
Преди не, но напоследък се случва доста често заради целия клас.![]()
Не, имам само 2 цели неизвинени
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
И аз съм по същия начин като теб. Отсъствам само като съл болен, макар че половината от класа бягат веднага щом им се отвори възможност.Първоначално написано от MiMcHeToOo
Спомням си, че винаги ги карах, някъде по 12,13 неизвинени всяка година, 12 клас ходих 2,3 пъти в седмицата
Same shit,different day .
Не, само с изключение на днеска. Но си имаше причина.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Първоначално написано от MiMcHeToOo
Миналата година бягах доста често, но тази година вече съм примерна ученичка![]()
Не бягам.
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
Еми не бягам вече защото ще ме изгонятиначе имам 6,2.3 неизвинени отсъствия
![]()
Не бягам.
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Не, само ако целия клас бяга, а това се случва 1-2 пъти в годината.
В старото даскало само 3 пъти съм бягала, и то все от час по руски ( а сега съм в руска гиманзия![]()
), защото госпожата беше нова и много гадна !!! Иначе в новото не съм не съм се и разболявала, но иначе може би ще отсъствам през зимата защото ще ходя на ски
![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!
Не съм бил на даскало от 3 седмици ... я сега познайте дали бягам от часовете![]()