.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Създаване на сайт ??

Здравейте Имам един въпрос, как мога да си направя сайт, който обаче да не да се прави в дир.бг или в хит.бг, и да завършва на името.хит.бг или на дир.бг, а да е обикновен сайт, който да е .com .бг или .нет надявам се да сте ме разбрали какво имам в предвид и ако някой знае моля за помощ ! Благодаря предварително

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Научи повечето работи от тук http://www.w3schools.com/default.asp и ще правиш перфектни сайтове
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Научи повечето работи от тук http://www.w3schools.com/default.asp и ще правиш перфектни сайтове
    Знаеш ли колко време отнема за да се научи човек да прави "перфектни сайтове". Впрочем, такива сайтове НЯМА.

Към автора:
    Ако искаш да правиш сайтове трябва да имаш или железни нерви или много пари. А за да не завършва на .хит .дир .еди-какво си, трябва да си платиш на фирми като Superhosting например, и те ти предоставят хост.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от van1
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Знаеш ли колко време отнема за да се научи човек да прави "перфектни сайтове". Впрочем, такива сайтове НЯМА.

Към автора:
    Ако искаш да правиш сайтове трябва да имаш или железни нерви или много пари. А за да не завършва на .хит .дир .еди-какво си, трябва да си платиш на фирми като Superhosting например, и те ти предоставят хост.
    Не се изказах правилно имах предвид че ще може да прави каквито си иска сайтове А иначе защо да няма перфектни сайтове Има и фрее хостинг и домейн не е нужно да плаща
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен

Re: Създаване на сайт ??

Цитирай Първоначално написано от lolipoop1
    Здравейте Имам един въпрос, как мога да си направя сайт, който обаче да не да се прави в дир.бг или в хит.бг, и да завършва на името.хит.бг или на дир.бг, а да е обикновен сайт, който да е .com .бг или .нет надявам се да сте ме разбрали какво имам в предвид и ако някой знае моля за помощ ! Благодаря предварително
    Напълно те разбирам това са въпросите на младия уебмастер аз мися да не се бавиш с друго почвай направо с е107 не иска програмни езици или нещо друго взилай тука е107.bg разбира се това няма да стане без уеб хостинг влизай тука www.000webhost.com/ ако искаш да завършва на com,bg трябва да си намериш домейн горе са ти дали но мисля че всичко за теб е ново и ще ти бъде трудно затова влизай в blogger и си сложи темплейти украси си сайта след това като научиш основните неща почни да учиш html и след това се заеми с е107 макар че можеш и без хтмл но е желателно ако имаш въпроси ние сме тук питай

Град
    с.Търкулни Буркан
    1.Учиш HTML, CSS, JavaScript и (евентуално) PHP, MySQL
    2.След като се научиш как се прави сайт (чрез горепосочените езици) си намираш домейн и добър хостинг.

Ако ще се занимаваш сериозно с това ^този^ пост е валиден.

Ако за фън...земай някфа програма от рода на ДриймУийвър, гледай 5-6 туториала и почвай да правия мазаниците като един друг фен от форума...(да бе Коко за тебе лафим )

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Ако ще ползваш CMS, по-добре Joomla от e107
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Естествено, че има фирми.

Но ако това със сайта ти е нещо като хоби, може и сама да си направиш сайт.

Има много платформи, с които можеш да го направиш..

Наистина може да създадеш сайта сама, стига да имаш достатъчно познания. Ако не разбираш толкова от тези неща, би могла да се запишеш на https://www.pro-soft.bg/academy/opencart-kurs/ . Този курс е свързан с платформата opencart, може да научиш основните неща в платформата и после да действаш сама и да създадеш желания от теб сайт. Другата опция е с фирма. Ти сама избираш как да подходиш.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от sevdalina Виж мнението
    Наистина може да създадеш сайта сама, стига да имаш достатъчно познания. Ако не разбираш толкова от тези неща, би могла да се запишеш на https://www.pro-soft.bg/academy/opencart-kurs/ . Този курс е свързан с платформата opencart, може да научиш основните неща в платформата и после да действаш сама и да създадеш желания от теб сайт. Другата опция е с фирма. Ти сама избираш как да подходиш.
    Туко що счупи тъпометъра.

Има платформи, в които не е нужно да пишеш и 1 ред код, за да направиш качествен сайт.

Голям фен Аватара на HardJ
    Dwyd96 е прав
    Спри се на платформи като Wix.com ( Напоследък нашумя много), но според мен ще е по-добре да си направиш Блог.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си