- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хининова вода :)
Момичета здравейтеИскам да ви помоля за съвет.Искам да си купя хининова вода, но не знам на коя марка.Чувала съм за Милва,Мишел и за други не се сещам.И искам да попитам в корените ли се нанася и пречи ли ако преди това съм сложила пяна за коса или това на лореал http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1...asse-25ml.html ?
Благодаря за отговорите предварително![]()
Да, нанася се в корените.
Не знам за марката.
Това, което ползваш, е за краища, така че няма нищо общо с корените.
Аз съм най-доволна от водата на Kassy, нанасям си я в корените всеки ден и при мене определено има ефект.
Аз пък съм доволна от Милва - 1,30 е в моя град. Тя се нанася след къпане, на влажна коса, следователно няма как да имаш пяна или онова нещо на Лореал. Но ако искаш по-бързи резултати си слагай всеки ден на суха коса, не знам дали е вредно, но мисля че няма какво да ти направи.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
И аз съм много доволнаМоята е розова (не помня точно на коя марка беше).Да,нанася се само в корените на мокра коса.Не е препоръчително за всеки ден на суха коса,защото много омазнява.
не можах да разбера пяната за коса преди хининовата вода се слага или след това ?
Хининовата вода се нанася на чиста коса,т.е. не е за предпочитане да има паня.
Ползвала съм няколко марки,но от Кокона и Панцея 2001 съм най-доволна.Цената й варира от лев до 2 и малко.
От Милва съм доволна,нанася се на влажна коса в корените.
Моята е една червена на Кокона. Доволна съм.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
и аз съм много доволна от тази на Милва. След като се изкъпя пръскам малко в корените и разресвам супер е!!!!
Нанася се на ЧИСТА, влажна коса .. а това, което ползваш е за краища ако не си разбрала!!![]()
Имам тази на Милва .. не е лоша, но аз не я ползвам редовно ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
знам,че е за краищата.просто исках да знам да не станат много продуктите за коса.
Имам тази на Милва,иска се постоянство.За 3-4 месеца косата ми порасна с 5 см някъде
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Да, тази на Милва е много добра.. но фризьорката ми ми каза, че можело и да ресте косата от хининовата вода, но изтънявал косъма![]()
не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...
Първоначално написано от neeDaBosS
ми то по толкова си расте нормално![]()
аз лятото ползвах не знам марката около 1 месец и резултата беше видим (btw всеки ден си слагах и не ми се омазняваше косата,но то е индивидуално)
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
мойта е на ADA с розмарин, репей, зелен чай и силиконово масло и съм много доволна струва 2.95
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Аз също тази седмица си слагах всеки ден и то по 2 пъти и изобщо не ми се е омазнила, като отбележа че не съм мила косата си от понеделник. Изобщо нямах възможност тези дни, категорично не използвам сешоар и не ми остава време да съхне...
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Не си си мила косата цяла седмица?! О.о?!
Дам и да ти кажа не беше изобщо мазна.. През седмицата си казвах утре, утре, докато не си казах ще се изкъпя през уикенда.. Не мисля, че искам да си съсипвам косата, след всяко миене шампоана измива естествената обвивка на косата, и после ѝ трябва време да се възстанови, да не говорим и за момичетата които си изправят косите след къпане, някои мои приятелки дори на мокра коса.. Не съм почуствала нужда, не съм я мила..![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
^Ее не се дърпай де, просто е доста странно.
Няма лошо в това.![]()
Понякога и на мен ми се иска да я оставя повече време, но на 3ия ден започва да ме сърби и се чеша като крастава.А и пърхот ми се появява.![]()
Иначе и аз имам на Милва и съм мноого доволна.Нямам забележки и наистина си има ефект.![]()
Аз си ползвам на Мишел хининовата вода, много ми харесва, с пръскалка е и си я слагам по-лесно и мирише хубао. Аз лично си слагам всяка вечер ако не ме мързи и има голям ефект![]()
Първоначално написано от PinkMojo
по същия начин съм и азНаистина, когато си я пръскаш редовно ( всеки ден или през ден ) има ефект.. + това не съм имала никакви проблеми относно омазняване, сърбене и прочие ..нищо
![]()