.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Хининова вода :)

Момичета здравейте Искам да ви помоля за съвет.Искам да си купя хининова вода, но не знам на коя марка.Чувала съм за Милва,Мишел и за други не се сещам.И искам да попитам в корените ли се нанася и пречи ли ако преди това съм сложила пяна за коса или това на лореал http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1...asse-25ml.html ?
    Благодаря за отговорите предварително

Да, нанася се в корените.
    Не знам за марката.
    Това, което ползваш, е за краища, така че няма нищо общо с корените.

ее никой ли не е ползвал..

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз съм най-доволна от водата на Kassy, нанасям си я в корените всеки ден и при мене определено има ефект.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Аз пък съм доволна от Милва - 1,30 е в моя град. Тя се нанася след къпане, на влажна коса, следователно няма как да имаш пяна или онова нещо на Лореал. Но ако искаш по-бързи резултати си слагай всеки ден на суха коса, не знам дали е вредно, но мисля че няма какво да ти направи.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

мерси за отговорите

И аз съм много доволна Моята е розова (не помня точно на коя марка беше).Да,нанася се само в корените на мокра коса.Не е препоръчително за всеки ден на суха коса,защото много омазнява.

не можах да разбера пяната за коса преди хининовата вода се слага или след това ?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Хининовата вода се нанася на чиста коса,т.е. не е за предпочитане да има паня.
    Ползвала съм няколко марки,но от Кокона и Панцея 2001 съм най-доволна.Цената й варира от лев до 2 и малко.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    От Милва съм доволна,нанася се на влажна коса в корените.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Моята е една червена на Кокона. Доволна съм.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

и аз съм много доволна от тази на Милва. След като се изкъпя пръскам малко в корените и разресвам супер е!!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Нанася се на ЧИСТА, влажна коса .. а това, което ползваш е за краища ако не си разбрала!!

Имам тази на Милва .. не е лоша, но аз не я ползвам редовно ..

знам,че е за краищата.просто исках да знам да не станат много продуктите за коса.

I ♥ machoka Супер фен
    Имам тази на Милва,иска се постоянство.За 3-4 месеца косата ми порасна с 5 см някъде
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Да, тази на Милва е много добра.. но фризьорката ми ми каза, че можело и да ресте косата от хининовата вода, но изтънявал косъма
    не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Имам тази на Милва,иска се постоянство.За 3-4 месеца косата ми порасна с 5 см някъде

ми то по толкова си расте нормално
    аз лятото ползвах не знам марката около 1 месец и резултата беше видим (btw всеки ден си слагах и не ми се омазняваше косата,но то е индивидуално )
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Повече от фен Аватара на qsiii
    мойта е на ADA с розмарин, репей, зелен чай и силиконово масло и съм много доволна струва 2.95
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Аз също тази седмица си слагах всеки ден и то по 2 пъти и изобщо не ми се е омазнила, като отбележа че не съм мила косата си от понеделник. Изобщо нямах възможност тези дни, категорично не използвам сешоар и не ми остава време да съхне...
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

anonymous708973
    Guest
    Не си си мила косата цяла седмица?! О.о?!

Дам и да ти кажа не беше изобщо мазна.. През седмицата си казвах утре, утре, докато не си казах ще се изкъпя през уикенда.. Не мисля, че искам да си съсипвам косата, след всяко миене шампоана измива естествената обвивка на косата, и после ѝ трябва време да се възстанови, да не говорим и за момичетата които си изправят косите след къпане, някои мои приятелки дори на мокра коса.. Не съм почуствала нужда, не съм я мила..
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен Аватара на vagarious
    ^Ее не се дърпай де, просто е доста странно.
    Няма лошо в това.
    Понякога и на мен ми се иска да я оставя повече време, но на 3ия ден започва да ме сърби и се чеша като крастава.А и пърхот ми се появява.

Иначе и аз имам на Милва и съм мноого доволна.Нямам забележки и наистина си има ефект.

Аз си ползвам на Мишел хининовата вода, много ми харесва, с пръскалка е и си я слагам по-лесно и мирише хубао. Аз лично си слагам всяка вечер ако не ме мързи и има голям ефект

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от PinkMojo
    Аз си ползвам на Мишел хининовата вода, много ми харесва, с пръскалка е и си я слагам по-лесно и мирише хубао. Аз лично си слагам всяка вечер ако не ме мързи и има голям ефект

по същия начин съм и аз Наистина, когато си я пръскаш редовно ( всеки ден или през ден ) има ефект.. + това не съм имала никакви проблеми относно омазняване, сърбене и прочие ..нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си