- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обезкосмяване на мъжко тяло
Здр,искам да попитам кое ще ми препръ4ате за махане на космите на ръцете и гърдите и корема-епилатор или машинка? Колебая се между епилатора Philips Satinelle Soft i машинка Philips Bodygroom.. Кое е по-дълготрайния вариант? Предполагам че ще се обрина пършия път,препоръчайте ми нещо с което да се мажа след като ги махам.. Нячкои ще кажат отиди на кола маска ама не ми се ходи шсеки 10 дена,а за лазер нямам пари все ощеМерси,предварително
![]()
като се епилираш, взимаш душ и после лосион за тяло,
макар че и това не е ги спира напълно.. ама кво толкова ще стоят час, два и после се махат, затова го прави вечер преди да легнеш или като си повече време вкъщи
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
^+1
Аз също препоръчвам епилатор. С бръсначка стават по-твърди и трябва да ги махаш на 1-2 дни. А кой те излъга че на всеки 10 дни ще трябва да ходиш на кола маска?Тя е по-безболезнена и е като епилатор, само че с епилатора става по - бавно и затова според мен кола маската е по - добър вариант, при мен лично пък и не остават косъмчета (че с епилатора съм бабаит) и аз не ходя на кола маска а си купувам 16 ленти големи + 8 кърпички на Veet струват 8,90 и на мен за целите крака (бедра и пръсци) ми отиват 4 двустранни ленти.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Не трябва да се мокри поне 1-2 часа след обезкосмяването.Иначе за мен кола маската е по - добър варианр,защото е малко по - безболезен.Първоначално написано от LoveHurT
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Аз също ти препоръчвам епилатор..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
мерси,ще си взема епилатор зна4и и ще слагам лосион за тяло.. а има ли зна4ение колко са далги космите за епилатора? смисал ако са по-дълги става ли? не искам кола маска,защото космите ми растат бързо и искам по-трайно решениеако някой е ползвал този епилатор да каже дали е доволен...
![]()
От епилатора би трябвало да растят по същия начин като с кола маската, тъй като работят на един и същ принцип - отскубване на косъма от корена (но в повечето случаи растат още по-бързо, тъй като епилатора вместо да ги отскубва ги накъсва)Първоначално написано от nik0sl
Космите трябва да се къси, задължителни ги подкъси