- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо всички мъже са пияници
Все за алкохолизъм става въпрос.Първоначално написано от someonerandom
Ако след пиянските му истории следват побоища - не, мерси. Иначе нямам против да пие.
Не съм съгласен.Тове,че ти попадаш на такива не ти дава право да обобщаваш "всички".Има много свестни момчета и мъже,пак повтарям това,че ти попадаш на такива не ти дава право да обобщаваш.
novasum![]()
nirvana13![]()
да всеки ден пие и казва че ще пие цял животтттПървоначално написано от someonerandom
Снощи ми се случи да празнувам с връстници Коледа и забелязах нещо - момичетата бяха пияни като кирки и си показваха гащите на всеки , танцуваха все едно са на пилон. По-късно компанията ни се премести в именитите чалга клубове . Там момичетата пак бяха пияни , но сега и бъркаха в гащите на момчетата.
Извод: И двата пола пият повече от необходимото .
А ако не можеш да намериш момче, което не пие, остава ти само възможността да ходиш с 11 годишни![]()
![]()
е не е така бе, недей тъй
ето, аз не пия, връщай си вярата в мъжкийот род и не унивай![]()
Това е все едно някой да каже, че всички жени са ку*ви.
А що всички жени са кyрви?
Тва че попадаш само на пияници не е наш проблем, райт? Соу дъ солюшън из симпъл - чейндж дъ енвайърмент![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първо тия общи знаменатели изобщо не ме кефят ..![]()
![]()
и второ за мой късмет винаги съм попадала на такива, които си знаят мярката!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
зашото всички жени са перфектни
ОДИН!!!
Аз не пия пък (освен по повод някъф..) Що подяволите реши, че всички мъже са пияници?! ...![]()
На теория разлика между теория и практика няма, но на практика има.
Аз въобще не съм съгласна , че всички мъже са пиянициАко става на въпрос има жени , които пият повече и от мъжете !!! Не слагай всички под общ знаменател , защото хората не са еднакви и не може да кажеш , че понеже ти си попаднала на няколко алкохолика всички са такива !!!
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
не бих ходила с такова момче ;Д но не всички са такива вярвай ми
Сега да ви споделя една мъжка черта!
Когато ние момчетата се напием всичко което кажем и истина (почти)
когато си намериш приятел на 3-тата среща го напий (ти недей се напива все пак трябва да разбереш какво мисли за теб) и започнете да си говорите сладки приказки след известно време когато вече започва да ви омръзва му признай колко го харесваш и уважаваш!
Винаги действа, жалко че при мен нямаше happy end
И аз пия ама пия с мярка.....пия докат се насеря![]()
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Ех, като се почне пак с това "Всички мъже/жени са пияници/тъпи магистрални феички". НЕ всички са такива и НЕ е нужно да слагаш винаги всички под общ знаменател
EDIT: Нямах предвид, че това ти е 100 поредна тема, в която слагаш мъжете или жените под общ знаменател![]()
Не всички са пияници. Просто тия, които не са, са най-често лузари. Би ли излязла с такъв http://vbox7.com/play:e65a86ca