Здравейте, аз съм момче на 14 и имам доста косми около "топките".. това нормално ли е понеже имам чувстово, че стават повече, а и има малко по нагоре?![]()
вземи ги махни и не питай повече, иначе при всеки е различно
Първоначално написано от orbitaa
ми желателно е да ги махнеш, но бръсненето е най-лошият метод за обескосмяване, но щом става думи за топки може би други начини ще са много болезнени така, ако искаш пробвай с кола маска, но няма да издържиш или с пинсета, но пак ще боли-топките по-може с бръснач, но около пениса или над в никакъв случай-само коа маска или ко няяш пари с пинсета, но бавно става
Защо пък не със самобрасначка ? Бръсна се навсякъде със нея ... но задължително след това напръсквам мястото със одиколон,спирт.Първоначално написано от mlakniwe2
[img=http://fragfactory.info/forum//images/ranks/administrator.png]
И колко често го правиш? Едва ли 1 на месец-след бръснене космите стават по черни и дебели и ако си с много бяла кожа просто FAIL, а с кола маска стават по незабележими и светли и с месеци нямаш-толкова е противно това бръснене, аз добре че още не се бръсна, щоото нямам нужда, само лятото една кола маска на тялото и готово повече не се занимавамПървоначално написано от HouseR1
Еми някъде на 2 седмици ... да стават по дебели и черни,но просто в момента няма как с кола маска и такаПървоначално написано от mlakniwe2
![]()
[img=http://fragfactory.info/forum//images/ranks/administrator.png]
Докъде пропаднахме мъжете, че почнахме и да се обезкосмяваме навякъде като жени. Единствените места, които трябва да се "пречистват" са подмишниците и ако водиш полов живот патарока. Всичко останало е fake and gay
Same shit,different day .
Хаха вземай ножицата и почвай да кастриш клоните....![]()
Наистина е гейско да се обезкосмяваш на всякаде.Говоря за мъжете.Като видя накой "мъж" с обезкосмени крака или ръце и ми се доповръща още повече от тях.Май вече са малко Мъжете,повече са женчовци като тоя джъстин бобъра.Едни нежнички да те е страх да ги пипнеш че може да се счупат.Първоначално написано от Destroyer89
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Миличка, тук, кой ти говори за някой си Джъстин Бийбър на който те първа му растътПървоначално написано от rali4ka1
по-жалко е когато някой на 25-26г.
И всички отговярят еднакво... :: Хигиенично!!!
![]()
![]()
Като цяло говоря.На бобъра сега му растът и прилича на момиченце.А тоя Ник от БСБ и на него ли сега растат?И той прилича на момиченце.Едни нежнички такива ужас.Всичките в моя клас такива путьовци.
Удряй една контра без да ти пука![]()
Много итнересно че момичетата нямат угодия.
Едните "им се повръща" като видят обезкосмен мъж на другите "им се повръща" като видят космат![]()
Е ние кво да правим?
Във всеки случай аз съм от тези, дето не си бръснат ръцете и краката де![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Ми много просто.Бръснте си пишоците и задниците,а другото не го пипайте.Не бъдете жени.
ОТ малък ше те учи батко ти - ГНУСНО Е ДА ИМАШ КОСМИ КЪДЕТО И ДА Е, без косата и др.такива без които ако ги нямаш ще приличай на мълен тъпак..
ти ли че ми кажеш беПървоначално написано от rali4ka1
![]()
Най- точно казано, ще добавя и мишниците разбира сеПървоначално написано от rali4ka1
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Браво много големи мъже сте, като сте космати. Не мисля, че аз като съм ги махал навсякъде сте по-големи мъже от мен. Повечето жени обичат обезкосмени мъже. Спрете да живеете с тъпите си консервативни идеали и се върнете в 21 век !
Много си прав...Тва да не е 17 век,където за да си мъж требва да си, като урангутан...Първоначално написано от DeVilTerroR
![]()
Няма нищо мъжко в бръснати крака и ръце на мъжете.Да живея в 21 век.То както казах мъжете станаха по-нежни и от жените.Висите по козметичните салони повече и от нас.
как ще си бръснете мишниците-луди ли сте? Не си ли личи-аз там имам 5-6 косъма и ги махам с пинсета, а и да са повече пак така-бръсненето е супер гадно-особено мишнициинъче аз не обескосмявам навсякъде просто защото няям нужда още и съм малък-само някой зони
![]()
Кво, искате да ми кажете, че като си махам космите, съм по-малко мъж от вас ли?
Аз пък все се чудя, какво удоволствие е това на жените, като мъж лежи върху тях, а от подмишниците му текат капки пот и смърди ужасно, стига бе... За краката и гърдите важи същото. Работя на няколко места и мога да ви кажа, че не е приятно да имаш косми навсякъде.
Същото важи и за вас, жените. Не ми е приятно да ви търся дупките и да се моля на господ да съм нацелил правилната, щото ви кефи да ви е мекичко в гащите и да смърди на ЦУМ...
Абе кой ви говори че сте по малко мъже като си махкате космите на краката и ръцете бе, тука става въпрос че мааалко е прекалено
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Кое е прекалено бе хора. Всеки сам избира да бъде какъвто си иска. Като ми е удобно без косми, ся п*дал ли ще съм? Като съм плувец и се изисква да съм без косми, пак ли ще съм такъв?
Я стига говорили глупости, било прекалено.
Това, че раличка незнае къде я сърби още, не значи, че всички трябва да са космати пръчове.
Има мъже, на които не им растат черни косми и не се забелязват, има мъже, на които им личат от 20 километра. Ся, ако ви трябва дюшек в кревата, ей го АЙКО къде е.
Айде направете една анкета или попитайте 50 приятелКИ: "С или БЕЗ косми" и вижте резултата.
сорри ама гадно е.....може да фане6 въ6киПървоначално написано от Destroyer89
![]()
ужасно е к---като се 4ука666 и попринципп не е хигиени4но