.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Тема: Косми

Косми

Здравейте, аз съм момче на 14 и имам доста косми около "топките".. това нормално ли е понеже имам чувстово, че стават повече, а и има малко по нагоре?

вземи ги махни и не питай повече, иначе при всеки е различно

Banned Супер фен
    Град
    Varna

Re: Косми

Цитирай Първоначално написано от orbitaa
    Здравейте, аз съм момче на 14 и имам доста косми около "топките".. това нормално ли е понеже имам чувстово, че стават повече, а и има малко по нагоре?

ми желателно е да ги махнеш, но бръсненето е най-лошият метод за обескосмяване, но щом става думи за топки може би други начини ще са много болезнени така, ако искаш пробвай с кола маска, но няма да издържиш или с пинсета, но пак ще боли-топките по-може с бръснач, но около пениса или над в никакъв случай-само коа маска или ко няяш пари с пинсета, но бавно става

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2

ми желателно е да ги махнеш, но бръсненето е най-лошият метод за обескосмяване, но щом става думи за топки може би други начини ще са много болезнени така, ако искаш пробвай с кола маска, но няма да издържиш или с пинсета, но пак ще боли-топките по-може с бръснач, но около пениса или над в никакъв случай-само коа маска или ко няяш пари с пинсета, но бавно става
    Защо пък не със самобрасначка ? Бръсна се навсякъде със нея ... но задължително след това напръсквам мястото със одиколон,спирт.
    [img=http://fragfactory.info/forum//images/ranks/administrator.png]

Banned Супер фен
    Град
    Varna

Цитирай Първоначално написано от HouseR1

Защо пък не със самобрасначка ? Бръсна се навсякъде със нея ... но задължително след това напръсквам мястото със одиколон,спирт.
    И колко често го правиш? Едва ли 1 на месец-след бръснене космите стават по черни и дебели и ако си с много бяла кожа просто FAIL, а с кола маска стават по незабележими и светли и с месеци нямаш-толкова е противно това бръснене, аз добре че още не се бръсна, щоото нямам нужда, само лятото една кола маска на тялото и готово повече не се занимавам

Цитирай Първоначално написано от HouseR1

И колко често го правиш? Едва ли 1 на месец-след бръснене космите стават по черни и дебели и ако си с много бяла кожа просто FAIL, а с кола маска стават по незабележими и светли и с месеци нямаш-толкова е противно това бръснене, аз добре че още не се бръсна, щоото нямам нужда, само лятото една кола маска на тялото и готово повече не се занимавам
    Еми някъде на 2 седмици ... да стават по дебели и черни,но просто в момента няма как с кола маска и така
    [img=http://fragfactory.info/forum//images/ranks/administrator.png]

Град
    Бургас
    Докъде пропаднахме мъжете, че почнахме и да се обезкосмяваме навякъде като жени. Единствените места, които трябва да се "пречистват" са подмишниците и ако водиш полов живот патарока. Всичко останало е fake and gay
    Same shit,different day .

Хаха вземай ножицата и почвай да кастриш клоните....

Цитирай Първоначално написано от Destroyer89
    Докъде пропаднахме мъжете, че почнахме и да се обезкосмяваме навякъде като жени. Единствените места, които трябва да се "пречистват" са подмишниците и ако водиш полов живот патарока. Всичко останало е fake and gay
    Наистина е гейско да се обезкосмяваш на всякаде.Говоря за мъжете.Като видя накой "мъж" с обезкосмени крака или ръце и ми се доповръща още повече от тях.Май вече са малко Мъжете,повече са женчовци като тоя джъстин бобъра.Едни нежнички да те е страх да ги пипнеш че може да се счупат.
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

Цитирай Първоначално написано от rali4ka1
    Наистина е гейско да се обезкосмяваш на всякаде.Говоря за мъжете.Като видя накой "мъж" с обезкосмени крака или ръце и ми се доповръща още повече от тях.Май вече са малко Мъжете,повече са женчовци като тоя джъстин бобъра.Едни нежнички да те е страх да ги пипнеш че може да се счупат.
    Миличка, тук, кой ти говори за някой си Джъстин Бийбър на който те първа му растът по-жалко е когато някой на 25-26г.

И всички отговярят еднакво... :: Хигиенично!!!

Като цяло говоря.На бобъра сега му растът и прилича на момиченце.А тоя Ник от БСБ и на него ли сега растат?И той прилича на момиченце.Едни нежнички такива ужас.Всичките в моя клас такива путьовци.

Удряй една контра без да ти пука

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Много итнересно че момичетата нямат угодия.
    Едните "им се повръща" като видят обезкосмен мъж на другите "им се повръща" като видят космат
    Е ние кво да правим?
    Във всеки случай аз съм от тези, дето не си бръснат ръцете и краката де
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Ми много просто.Бръснте си пишоците и задниците,а другото не го пипайте.Не бъдете жени.

ОТ малък ше те учи батко ти - ГНУСНО Е ДА ИМАШ КОСМИ КЪДЕТО И ДА Е, без косата и др.такива без които ако ги нямаш ще приличай на мълен тъпак..

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Ми много просто.Бръснте си пишоците и задниците,а другото не го пипайте.Не бъдете жени.
    ти ли че ми кажеш бе

Най- точно казано, ще добавя и мишниците разбира се
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Браво много големи мъже сте, като сте космати. Не мисля, че аз като съм ги махал навсякъде сте по-големи мъже от мен. Повечето жени обичат обезкосмени мъже. Спрете да живеете с тъпите си консервативни идеали и се върнете в 21 век !

Град
    sofia Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от DeVilTerroR
    Браво много големи мъже сте, като сте космати. Не мисля, че аз като съм ги махал навсякъде сте по-големи мъже от мен. Повечето жени обичат обезкосмени мъже. Спрете да живеете с тъпите си консервативни идеали и се върнете в 21 век !
    Много си прав...Тва да не е 17 век,където за да си мъж требва да си, като урангутан...

Няма нищо мъжко в бръснати крака и ръце на мъжете.Да живея в 21 век.То както казах мъжете станаха по-нежни и от жените.Висите по козметичните салони повече и от нас.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    как ще си бръснете мишниците-луди ли сте? Не си ли личи-аз там имам 5-6 косъма и ги махам с пинсета, а и да са повече пак така-бръсненето е супер гадно-особено мишници инъче аз не обескосмявам навсякъде просто защото няям нужда още и съм малък-само някой зони

Кво, искате да ми кажете, че като си махам космите, съм по-малко мъж от вас ли?

Аз пък все се чудя, какво удоволствие е това на жените, като мъж лежи върху тях, а от подмишниците му текат капки пот и смърди ужасно, стига бе... За краката и гърдите важи същото. Работя на няколко места и мога да ви кажа, че не е приятно да имаш косми навсякъде.

Същото важи и за вас, жените. Не ми е приятно да ви търся дупките и да се моля на господ да съм нацелил правилната, щото ви кефи да ви е мекичко в гащите и да смърди на ЦУМ...

Абе кой ви говори че сте по малко мъже като си махкате космите на краката и ръцете бе, тука става въпрос че мааалко е прекалено
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Кое е прекалено бе хора. Всеки сам избира да бъде какъвто си иска. Като ми е удобно без косми, ся п*дал ли ще съм? Като съм плувец и се изисква да съм без косми, пак ли ще съм такъв?
    Я стига говорили глупости, било прекалено.
    Това, че раличка незнае къде я сърби още, не значи, че всички трябва да са космати пръчове.
    Има мъже, на които не им растат черни косми и не се забелязват, има мъже, на които им личат от 20 километра. Ся, ако ви трябва дюшек в кревата, ей го АЙКО къде е.

Айде направете една анкета или попитайте 50 приятелКИ: "С или БЕЗ косми" и вижте резултата.

сорри ама гадно е.....може да фане6 въ6ки ужасно е к---като се 4ука666 и попринципп не е хигиени4но

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си