И това го казва един 98![]()
Ина4е аз си бръсна оная работа, топките, мишниците и краката от време на време и съм си 6![]()
колко си зле само много малко мъже висят в козметични салони !!!! А тези които си ги махат защо да са гейове. Кое изглежда по добре космясал на всякъде или един поддържан мъж. Аз лично харесвам обезкосмени мъже.Първоначално написано от rali4ka1
и не виждам гейско в това освен ако не се обличат като емота и някви фешънчета
но това е др тема
Be yourself !
ЕВАЛА ЕВАЛАПървоначално написано от Hassell
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/img] http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://images.cdn.fotopedia.com/flickr-307903280-image.jpg&imgrefurl=http://www.fotopedia.com/wiki/Water_polo&usg=__D2IDhKVUN6fpGR9wmhFQlKoocF8=&h=53 2&w=800&sz=194&hl=bg&start=30&zoom=1&tbnid=tWvKBlq ck2i3mM:&tbnh=156&tbnw=208&prev=/images%3Fq%3Dwaterpolo%26hl%3Dbg%26biw%3D1276%26bi h%3D839%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C755&itbs=1&iac t=hc&vpx=573&vpy=270&dur=3167&hovh=183&hovw=275&tx =164&ty=132&ei=7ukNTZCuOYifOpyZhJIJ&oei=4OkNTfbvOI Kx8gPDroGFBw&esq=2&page=2&ndsp=20&ved=1t:429,r:7,s :30&biw=1276&bih=839[/img]
Познат работи от скоро в магазин за дрехи в Мол София и каза че от управата са го задължили да си обезкосмява ръцете, защото постоянно е по тениска и не било етично да показва косми..Нормално, когато работиш с клиенти трябва да имаш добра визия..да си гладко избръснат...да не ти е обрасла косата..оформяне на вежди..тен и т.н.
ПЦ:Пак познат пицар задължително всека седмица на кола маска на ръцете пак защото са го задължили..
К'во му е странното?![]()
Да супер мъжко е.Обезкосмен "мъж" от всякаде,тесни дънки и розова ризка.Все повече ги гледам такива.никой не е казал,че трябва да обрасли,но чак пък и да са кьосета,айде нема нужда.Първоначално написано от sweetyytweety
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Ха еминяма да споря, обаче на някои момчета им седи супер смешно да са обезкосмени
Особено ако имат примерно МАЛКИ косъмчета по корема и лицето, и ръцете и краката им да са обезкосмени
![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо не се връзва
А пък ако си прави цялостна - на цялото тяло, ще е като бебе, няма да е мъжЩе е по обезкосмен и от момиче
![]()
Напълно нормално е в днешно време един мъж да е метросексуален-почти всички известни са такива, а и повечето мъже и момчета-няма нищо общо със сексуалната ориентация и тези мъже имат по-голям успех с жените
Метросексуалният мъж отговаря на повечето от следните белези:
- метросексуалният мъж се грижи за лицето, кожата, косата и тялото си
- метросексуалният мъж винаги се облича перфектно до най-малкия детайл
- метросексуалният мъж е модерен, той следи последните тенденции в модата
- метросексуалният мъж е галантен и нежен с жените, той се отнася към тях с уважение
- метросексуалният мъж е сексуално разкрепостен
- метросексуалният мъж е мечта за всяка жена и мразен от консервативните мъже, които го обявяват обикновено за гей
- метросексуалният мъж има висока обща култура
- метросексуалният мъж е интелигентен, има добра работа и кариера, тези които не работят имат големи амбиции и често още в ученическа възраст надминават като успехи връстниците си с извън-училищни дейности.
- метросексуалният мъж не парадира с това което е, той знае своята цена и няма нужда да го доказва със скъпи телефони, коли, часовници
това е съвсем нормално![]()
Първоначално написано от rali4ka1
Подкрепям те напълно. Аз лично само около чепа и под мишниците се обезкосмявам....там е задължително , на другите места е излишно.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Мене ми е адскииииии противно некви супер обрасли-не виждам абсолютно нищо лошо в това момчето да се поддържа-щом така им харесва пък и така хигиената е по-добра.Мразя некви с храсти по ръцете,гори по гърдите ужас![]()
![]()
... Метросекскуалният мъж може да мести планини и да прави магии...Първоначално написано от mlakniwe2
... дори Чък Норис е фен на метросексуалните мъже...
Смях! Айде, ти си малък простено ти е да пишеш глупости и да не разбираш, че сa такива.
Само за протокола... нито харесвам мъже с косми в ушите, нито такива като голи охлюви... По- скоро съм фен на златната среда- примерно не виждам нищо лошо мъж да има косми на краката и ръцете, подмишниците според мен трябва да се поддържат, но ми се повръща като видя мъж с оскубани вежди. Но всеки човек може сам да си прецени как му е най- комфортно. Важно е нещата да са просто в някакви граници.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Коментара на mlakniwe2 е най-голямата глупост, която бях чел в близките няколко седмици (може и месеци). Нищо лично, но е така.
Иначе темата е дъфкана стотици пъти тук и всеки си настоява на своите виждания по въпроса. Нямам предразсъдъци спрямо метросексуалните и смятам, че се поддържам достатъчно, без да съм от тях. Въпрос на възпитание и лична хигиена.![]()
Защо? Кое от написаното не е вярно и какво те кара да мислиш коментара ми за глупост, значи ти не се грижиш за външния си вид и ходиш с дрехи от 90-те и не се стараеш да изглуждаш добре?Първоначално написано от DarkTemplar
Метросексуалния "мъж" е равно на педал.Желан от всеяка жена?Глупости на търкалета.
Значи например всички мои приятели и аз си имаме гаджета и харесваме момичета и се стараем да изглеждаме добре за тях и следователно сме гейове-добра логика-роналдо и дейвид бекъм също са метросексуални и много други актьори и певци и значи също са гейове нищо че си имат гаджета или съпруги и дори децаПървоначално написано от rali4ka1
![]()
На майка ми колегата има двама сина и това не му пречи да е педал.Фръцка се като госпожица.Знаеш ли колко педали имат деца и са женени?Да се обличаш с розови ризки НЯМА НИЩО МЪЖКО.Да висиш с часове пред огледалотои женати да не може да се дореди от тебе няма нищо мъжко.Да висиш в козметичните салони повече от жена ти няма нищо мъжко.Това,че един смешник като Д.Бекъм се прави на кьосе айде всички да се правят така.Ние жените ако почнем да гледаме от звзедите то половината момичета и жени трябва да ходят оцъклени като лейди/мистър Гарга.
Първо, метросексуалността е грижа преди всичко за външния вид и тотално няма общо с интелекта, амбициите, кариерата, успеха и заниманията в ученическа възраст и т.н.
Второ, особено в нашето (българското) общество метросексуалните волю или неволю определено парадират с външния си вид (най-вече) и аксесоарите, които го допълват. Залага се на елитни марки и хващащи окото дрънкулки. Тва е породено от факта, че повечето от тези хора са комплексирани и ниско интелигентни и няма с кво друго да блеснат (не казвам, че всички метросексуални са такива, но повечето от българските са и това е неуспорим факт).
Трето, метросексуалността е присъща (а според някои задължителна) предимно за богатите и известни мъже от спорта и шоубизнеса (тип Дейвид Бекъм и Кристияно Роналдо), чийто стандарт и обществено положение им позволява да я поддържат и развиват. Естествено е и до нагласа, няма как да не ти идва отвътре.
Както всичко у нас, така и представата за метросексуалност и нейните представители е крайно изкривена. Родните метросексуални екземпляри приличат повече на хомосексуални такива, т.е. определено са прекалили с грижите за веждите и гланцчето за устни, да не говорим, че доста от тях съм виждал да носят дамски модели (и размери) дънки. Не може бицепса ти да е като на момиченце в 9 клас, да си с тънки крачета и лакирани с безцветен лак нокти и това да се представя за красиво, просто е нелепо.
Жените също са крайно различни в представата си за "идеалния мъж" и много от тях определено недолюбват метросексуалността (някои пък я обожават).
Та в заключение ще цитирам Алеко - "Разни хора, разни идеали" и ще кажа, че представянето на метросексуалните едва ли не за "каймака на обществото" е тотално грешен извод. Тва течение е предимно присъщо на шоубизнеса и донякъде на спорта (който с годините също се превърна в шоубизнес) и сферите свързани с тях. Не се сещам за метросексуален политик, дипломат, известен икономист/юрист, университетски преподавател, писател и т.н.
P.S. Не познавам "теб и приятелите ти" и не мога да ви квалифицирам, не ми е и работа, просто опровергавам написаните общи и неверни слова.
аз не казвам, че съм изцяло такъв, но от части да обличам се нормални модерни дрехи , като излизам се гледам в огледалото оправям се, мажа се с крем против пъпки и кво просто не искам да имам пъпки, също така си чистя лицето за да нямам черни точки -кво лошо има-няма нищо гейско! Зимата много ми се напукват устните и ги мажа с балсам за устни, но то дори не си личи и всичко това е за да не ме болят, също така се обескосмявам в някои зони, просто защото така ми харесва, а и момичетата повече харесват това, и не си падам по мъже и съм си съвсем нормално момче на 17Първоначално написано от DarkTemplar
старая се да изглеждам добре
Надявам се да ме разбереш правилно, нямам нищо против теб и начина ти на поддържане. Това дори може да ти е от полза.![]()
Просто опровергах някои от нещата, които беше изброил по-горе.
Казано по-директно - както не всички метросексуални са гейове, така и не всички отричащи метросексуалността са неподдържани обрасли и вмирисани маймуни. Има си нормални хигиенни изисквания, които е добре да се спазват от всеки и за мен това е решението на въпроса.![]()
Като го чета това и почвам да се чувствам мъж.
Никога не съм вярвала, че момчета ще стоят пред огледалото и ще се кипрят с тея дънки ли изглеждат по-добре или с онези. И баща ми отказва да го повярва.
Аз съм момиче и надявам първите дрехи, които ми попаднат и често съм готова за 5 минути. Това НЕ ме прави неподдържана и неспазваща хигената. А също и прекарването по час и половина пред огледалото не значи, че не може да си мърляч и примерно да не си миеш ръцете.
За момчетата се отнася абсолютно същото.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
.... Така,,, Здравейте първо на всички .... Да ви пожелая Весела Коледа, малко на патерица ама ...и приятно прекарване на предстоящите празници...
Значи по темата: Аз лично съм раздвоен от всичко това което прочетох, но може би съм на старото си мнение, че да си бръснеш краката и ръцете не е много мъжко и обичайно ... Аззз лично не го правя и не мисля да го правя за вбъдеще, въпреки, че не е като да нямам косми ... Честно, на мен ми е все едно за другите дали ще се бръснат или не, незнам какво спорите ... Имам аз въпрос към тези, които мислят, че е обикновенно мъжете да се бръснат: Когато имаш в повече косми е по-добре !!! Какво правите когато си избръснете краката и забележите, че краката са ви толкоооова секси с тези белези и впрочей ... Бръсненето по краката и ръцете ЛИЧНО според мен е само за жените, защото те са по-нежни, най-малкото което е ...
След като си "дръпнеш контрата" и постепенно космите ше ти станат все по-големи, по-дебели, по-черни и ще ви ръстат все по-бързо след всяко бръснене... Да се бръснеш тялото, ще си замълча, защото нямам факти с които да подкрепя казаното ми, но мисля, че пак не е много желателно. Подмишниците и нормално да си ги бръснем, да си скубем веждите също е много педерунгелско
...
.... С две думи : Да си бръснеш краката, нищо не печелиш, печелиш това, че преличаш на момиченце, печелиш това, че ти се открояват сексапилните крака целите в "дупки" и белези, печелите това, че ще ти ръстат все по дълги, по-често и по-черни косми... Азз лично казвам, че имам нужда, но това не е нормално и не бих го направил!
В днешно време всички момчета се мъчат да изглеждат перфектно, като премахват и малките останали черти, които ги карат да кажат аз съм мъж![]()
Благодаря на хората, които са отделили 5 мин да прочетат това, мисля, че е правилно))
Точно за това вече са много рядко хората(момчета и момичета), които използват бръсненето като метод за обескосмяване на тялото, има си много по-добри начиниПървоначално написано от maniaka322
космите ли са единственото нещо, с което може да се гордееш, че си мъж? Пък и времената се менят сега това е на "мода", преди са били дънките с висока талия и дългата коса при мъжете, сега пък съвсем други работи така, че...Първоначално написано от maniaka322
Абе то е модерно и да изглецдаш като Джъстин бобъра в последно време.Ти така ли ходиш с женствената прическа?Преди няколко поста споменаваш,че метросексоалния мъж ходи по последната мода.Да то и женя минчева ходи по последна мода и си е 500% педал.И тоя смешко от биг брадър с вренските маниери и той ходи облечен по последна мода и той е педал.И тея от токио хотел са кьосета и се водят метросексуални,но и те са живи педали,има да ти избриоявам още мнооооо го такива "мъже".А то е модерно и да си педал в днешно време. sad but true
това което съм писал за метросексуалните мъже го взех от един сайт и не съм казал, че съм такъв , а от части може би прическата ми е съвсем нормална и дрехите ми също, не са от най-модерните-в смисъл не нося прилепнали дънки и розови тениски и някви големи слънчави очила и не се изправям с преса, но пък признавам, че стоя пред огледалото и разни други работи, които съм споменал по-горе, пък и аз споменах и за други метро известни, които не са педалиПървоначално написано от rali4ka1