![]()
![]()
![]()
Ще се самоубия като гледам колко прости "метросексуални" индивиди има.
Напълно съм съгласен със rali4ka1, DarkTemplar и SEXTRAVAGANTЕ.
Супер жалки са "метросексуалните" в тая тема. Нито могат да мислят, нито да се аргументират.
Щото Бекъм и Роналдо се обезкосмявали, значи и те и това било модерно, хубаво и здравословно...![]()
![]()
![]()
По-голяма идиотщина и липса на способност да се аргументираш не бях виждал скоро. Вие нещо като лично мнение да си имате? Или не? Квот' лети във въздуха, всичкото го лапате? А нещо като биология да сте учили случайно? Махането на космите на оная работа специално при мъжете е ВРЕДНО от чисто медицинска гледна точка. (batkodoki(доктор, който пише във форума) го е обяснявал не веднъж). Не казвам, че не го правя и аз, но не ми излизайте с номера колко е полезно и хигиенично. Ако се къпехте достатъчно често, и иначе щяхте да сте чисти и хигиенични без да си скубете кирливия гъз всеки петък в козметичния салон, където прекарвате повече време от женските си половинки. Толкова глупости не бях изчитал скоро. И не нямам нищо против метросексуалните, които го правят, защото искат така и могат да се аргументират. Имам против крайната липса на мисловен процеЗ в тиквите ви, който прогресивно деградира с всеки следващ оскубан косъм. Защото аргументация като Роналдо и Бекъм е супер елементаристична, проста, плоска, малоумна и т.н.
И раличка много добре ви го каза - обратни и бисексуални с деца има много. Това че Роналдо има дете, изобщо не значи, че не тича и "у лЕво" без да го знаете.
Аз съм за обезкосмяването на мишниците и оная работа. Ръцете и краката са най-гейските места за обезкосмяване. Т'ва е от мен.
Попринцип е нормално да имаш.Но според мен можеш да ги махаш,чак когато започнеш полов живот и то не всичките,ами просто да не си космат там толкова много.Иначе ако чак толкова те дразнят или ти пречат можеш да пробваш,ама не ти препоръчвам много,защото след това стават двойно повече ако е със самобръсначка
Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.
amk933:Те добре,че не казаха,че гледат от женя минчева щото тогава съвсем са закъсали.До кога в България ще се гледа се в чуждата паница?На запад някой пръдне,тук се осерат.Половината на моята възраст момчета ги гледам с прически кат на бобъра,а момичетата я като на лейди/мистър гарга,я като нашата "звзда"андреа или друга чалга "певица"дато до вчера е работила като труженичка на любовта.На къде отива света не ми е ясно.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
И с какво точно е вредно обескосмяването на оная работа? Сигерно над 50% от мъжете в света се обескосмяват там и не са умрели
и ако amk933 говореше за мен, занчи много е сбъркал в преценката си, защото аз нямам нищо общо с метросексуалните и горе см го споменал, просто се поддържам, вие като искате си ходете космати и пъпчасали не ми пука
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mlakniwe2:Не разбра ли,че никой не успорва това да си бръснете пишките,подмишниците и задниците.Тук говорим за безумното бръснене на крака,ръце,гърди и други места дето е присъщо за жените да го правят.Тук говорим за изпедересяването на днешните мъже.Тук говорим за факта,че днешния "мъж"клечи два пъти повече в козметичния салон от жена си.Виси два пъти повече пред огледалото от жена си.Е това бога ми не е нормално.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Но за тези, които го правят е съвсем нормално, така, че тряя да приемете тези "промени"-времената се менят, а и всеки сам си решава, аз лично като тръгна лятото да се разхождам в морската във Варна не съм видял едно момче или мъж с космати крака-всички са обескосмени навсякъде-значи това е нормално за младото поколение, пък и момичетата го приемат съвсем нормално, както и пиърсинга, татуировките и други, които не се приемат нормално от по-старото поколениеПървоначално написано от rali4ka1
Не гледай Варна и Бургас. Аз също не видях там нито едно момче с необръснати крака, всичките бяха прясно обръснати, нямаше дори наболи. Защото момичетата там харесват това. Като споменах на два приятелки, че в Пловдив рядко се среща мъж с обръснати крака, реакцията им беше: "Квооо, бахти гадното!" Като казах на пловдивски приятелки за момчетата в Бургас, те се съгласиха с мен: "Не е нормално да има по-гладки крака от моите." Това е положението.
Почти всичко опира до това какво харесваме момичетата или какво момчетата си мислят, че харесваме![]()
mlakniwe, визирах И теб, защото ти се включи с малоумното разсъждение, че щом Бекъм и Роналдо го правят значи така трябва.
А как е във Варна и Бургас изобщооооо не ме интересува. Не са ми еталон за поведение. В София НЕ е така, в Пловдив не е, в Западна Европа не е, в Америка не е, в Близкия Изток не е. Това са местата, над които имам преки наблюдения и от които тръгна тази мода, но на нея там и мина времето. В момента в 90% от холивудските филми мъжете са космати (което не значи че е правилно, но е любимата ти аргументация).
Да, времената се менят. За това днес си бръснем оная работа, под мишниците и т.н. НО! Педалите са си педали в 1,2,3...17,18,19,20,21 век. Така че не ми излизайте с това "времената се менят." На мен ми е пределно ясно. А това, че вие се опитвате да спекулирате с това, да го изопъчавате и да си извинявате собственото феминизиране е друг аспект, който ми е още по-кристалноясен.
Единствените хора, за които е простено да са обезкосмени в областа на цялото тяло (според мен) са манекените (които в 50% от случая са обратни), обратните, футболистите, културистите и етц. С други думи - хората, които си изкарват пари с тялото или по някакъв начин то е свързано с тяхната професия. Или, ако са обърнали резбата. Другото са фалш и извинения.
Т'ва е.
ПС: К'во му е вредното на обезкосмяването на оная работа се разтърси и прочети. Казах, че доктор и описал какво и защо. Аз го правя с ясното съзнание, че не е правилно и не се опитвам да се извинявам с полезно и хигиенично, защото реално не е.
Аз пък съм чувал много ебавки за момчета , дето си бръснат задниците.Първоначално написано от rali4ka1
Удряй навсякъде по члена с Жилет и си гледай живота . Бръсни и мишника и си 6-ца , друго не ти трябва.
Добре че са само косми,лошо ако тръгнат въшки по тях..много лошо..а и незнам дали е нормално..бих те посъветвал направо да си резнеш "топките" та да не вземат космите да коренясат,че лошо..многоо..лошо.
Не тръгвам..ако заедно не тръгнем!!!
космите ли са единственото нещо, с което може да се гордееш, че си мъж? Пък и времената се менят сега това е на "мода", преди са били дънките с висока талия и дългата коса при мъжете, сега пък съвсем други работи така, че...[/quote]Първоначално написано от maniaka322
Какво значение има модата, тя ще мине, а ти ще трябва да продължиш да се бръснеш, защото ще изглеждаш зле с тея дебели грозни и т.н косми в очите на някое момиче (в повечето)![]()
най-лесното решение -кола маска и си готов .Няма какво да му мислиш .
Първоначално написано от excuseme
1. не съм мазохист
2. мисля, че грешно мислишда си махаш космите на краката не е желателно
(поне според мен !! )
2-рото е желателно ама само ако си плувец.Да педалско е момче да си бръсне краката.Това скоро го обсъждахме с момиче и тя смята че е педалско.Само един от класа си ги беше обръснал ,но той се състезвава по плуване...А на excuseme най-лесното решение ми звучи егати ужясаващото и болезнено педалско решение.Първоначално написано от taratorcho
П.П Аз отивам да ям и мисля да се наплюскам с чесън кат истенски льохман
Първоначално написано от Mario95
миии сигурно цял ден си У тоя сайт...
еми какво да ти кажа освен че не трябва да ги бръснеш до най - малко 18-тият ти рожден ден и после можеш да се похвалиш че имаш по - големи гори от на СаксоБурготски (извиняваите ако сам объркал името)![]()
![]()
Абсолютно съм съгласна ... сегашните момчета, за по - женствени и от жените, а после се чудят защо си търсим мъже ..Първоначално написано от Destroyer89
![]()
Аз само да попитам, че да не правя нова тема.
Гаджето ми от скоро се бръсне там долу и направо се побърква. Оплаква се, че го бодът косъмчетата и не ги понася. Добре де, но вас бодът ли ви и какво правите, за да предотвратите това, че не мога да го гледам как се мъчи заради мен.
Космите са създадени, за да предпазват дадени части от тялото ти! Някои го смятат за гнусно, да имаш косми където и да е! Принципно и аз ненавиждам гейчета с обезкосмени ръце и крака, но в областта около гениталиите е възможно да ги подстрижеш! Въпрос на вкус - срещала съм момичета, които обичат хипер гъстата растителност, аз предпочитам тези, които имат малко косми, но не хипер гъста както и да няма нито един косъм долу!
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Глеам давате яките съвети , иам косми м/у зъбите ?!!![]()
ПРОБЛЕМЧЕ ?!
По темата : Напълно нормално само дето , аз като си ги махам после немоа да седна .. бахти боденето ...
1.Отлепи
2.Оближи
3.Потопи
OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!
Много мразя космите по тялото.Толкова са противни и гнусни,не мога да ги понасям и ден.Всеки месец съм на кола маска на цялото тяло.Оформям веждите всяка седмица.
Момиче съм и не мога да ги понасям по себе си,махам ги навсякъде,но съм ги приела,защото колкото и странно за звучи-хора сме.Странно ще е да сме като влечуги,нали?Предпочитам момчета,които не се обезкосмяват.Могат да оформят,ако са твърде много,но чак пък като бебешко дупе...даже аз не се старая да постигам чак такъв ефект,по дяволитеИ най-странното нещо е,че забележете :тази година навършвам 18 ,а само 2-3 момчета от моя клас имат брада.Правете си изводите сами.Много момичета от класа ми казват:аз сигурно имам повече косми от еди кое си момче..та както казах,твърде е женствено.
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
E какво стана?! Малкото мнозинство от момичета доказа че смятат че е гейско а само 2-момчета твъртят че не е...Не трябва ли да е обратното.Нищо лично просто казвам.Не говоря хептен на горила да си заприличал ,но както каза някоя колежка чак като бебешко дубе обезкосмен....