Здравейте, аз съм момче на 14 и имам доста косми около "топките".. това нормално ли е понеже имам чувстово, че стават повече, а и има малко по нагоре?
ми желателно е да ги махнеш, но бръсненето е най-лошият метод за обескосмяване, но щом става думи за топки може би други начини ще са много болезнени така, ако искаш пробвай с кола маска, но няма да издържиш или с пинсета, но пак ще боли-топките по-може с бръснач, но около пениса или над в никакъв случай-само коа маска или ко няяш пари с пинсета, но бавно става
Защо пък не със самобрасначка ? Бръсна се навсякъде със нея ... но задължително след това напръсквам мястото със одиколон,спирт.
И колко често го правиш? Едва ли 1 на месец-след бръснене космите стават по черни и дебели и ако си с много бяла кожа просто FAIL, а с кола маска стават по незабележими и светли и с месеци нямаш-толкова е противно това бръснене, аз добре че още не се бръсна, щоото нямам нужда, само лятото една кола маска на тялото и готово повече не се занимавам
Еми някъде на 2 седмици ... да стават по дебели и черни,но просто в момента няма как с кола маска и така