Ще се самоубия като гледам колко прости "метросексуални" индивиди има.

Напълно съм съгласен със rali4ka1, DarkTemplar и SEXTRAVAGANTЕ.

Супер жалки са "метросексуалните" в тая тема. Нито могат да мислят, нито да се аргументират.

Щото Бекъм и Роналдо се обезкосмявали, значи и те и това било модерно, хубаво и здравословно...

По-голяма идиотщина и липса на способност да се аргументираш не бях виждал скоро. Вие нещо като лично мнение да си имате? Или не? Квот' лети във въздуха, всичкото го лапате? А нещо като биология да сте учили случайно? Махането на космите на оная работа специално при мъжете е ВРЕДНО от чисто медицинска гледна точка. (batkodoki(доктор, който пише във форума) го е обяснявал не веднъж). Не казвам, че не го правя и аз, но не ми излизайте с номера колко е полезно и хигиенично. Ако се къпехте достатъчно често, и иначе щяхте да сте чисти и хигиенични без да си скубете кирливия гъз всеки петък в козметичния салон, където прекарвате повече време от женските си половинки. Толкова глупости не бях изчитал скоро. И не нямам нищо против метросексуалните, които го правят, защото искат така и могат да се аргументират. Имам против крайната липса на мисловен процеЗ в тиквите ви, който прогресивно деградира с всеки следващ оскубан косъм. Защото аргументация като Роналдо и Бекъм е супер елементаристична, проста, плоска, малоумна и т.н.

И раличка много добре ви го каза - обратни и бисексуални с деца има много. Това че Роналдо има дете, изобщо не значи, че не тича и "у лЕво" без да го знаете.

Аз съм за обезкосмяването на мишниците и оная работа. Ръцете и краката са най-гейските места за обезкосмяване. Т'ва е от мен.