mlakniwe, визирах И теб, защото ти се включи с малоумното разсъждение, че щом Бекъм и Роналдо го правят значи така трябва.
А как е във Варна и Бургас изобщооооо не ме интересува. Не са ми еталон за поведение. В София НЕ е така, в Пловдив не е, в Западна Европа не е, в Америка не е, в Близкия Изток не е. Това са местата, над които имам преки наблюдения и от които тръгна тази мода, но на нея там и мина времето. В момента в 90% от холивудските филми мъжете са космати (което не значи че е правилно, но е любимата ти аргументация).
Да, времената се менят. За това днес си бръснем оная работа, под мишниците и т.н. НО! Педалите са си педали в 1,2,3...17,18,19,20,21 век. Така че не ми излизайте с това "времената се менят." На мен ми е пределно ясно. А това, че вие се опитвате да спекулирате с това, да го изопъчавате и да си извинявате собственото феминизиране е друг аспект, който ми е още по-кристалноясен.
Единствените хора, за които е простено да са обезкосмени в областа на цялото тяло (според мен) са манекените (които в 50% от случая са обратни), обратните, футболистите, културистите и етц. С други думи - хората, които си изкарват пари с тялото или по някакъв начин то е свързано с тяхната професия. Или, ако са обърнали резбата. Другото са фалш и извинения.
Т'ва е.
ПС: К'во му е вредното на обезкосмяването на оная работа се разтърси и прочети. Казах, че доктор и описал какво и защо. Аз го правя с ясното съзнание, че не е правилно и не се опитвам да се извинявам с полезно и хигиенично, защото реално не е.