- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След тежка раздяла...
Когато реалността се промени, мечтите не трябва да се променят!
хЪх...
Променят се само мечтите свързани с този човек! .. Не може да живеем в миналото .. Колкото и да ни липсва .. За това се нарича МИНАЛО![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
...следва тежък период.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Всичко загубва смисъл,но трябва да намериш начин да продължиш напред..и да разбереш,че света не свършва със загубата на този човекНа думи е лесно да се каже,знам за какво става дума,но човек просто трябва да стане и да продължи.Времето лекува всякакви рани.
...се почва с дискотеките, алкохола и курвите![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Не може все да се сещаме за съответния човек и да се правим, че не ни пука, но с дни да ни е гадно заради някой, който ама въобще не го заслужава .. За това се нарича минало - за да си остане в миналото и да се не връща повече![]()
+1Първоначално написано от tanch3t093
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Написал съм тази тема за хората, които бъркат. Много хора губят СВОИТЕ мечти и СЕБЕ СИ покрай загубата на ОБЩИТЕ мечти и ОБЩОТО "АЗ". Мисълта ми хареса и дано е в помощ на някого - да се замисли, да не губи своята същност.
П.С. Темата няма нищо общо с мен. Тя е за размисъл.
хЪх...
Клин,клина избива !![]()
Общ АЗ ли??? Когато се появи общия АЗ, най-добре бягай надалеч.Първоначално написано от RoSKo0o0
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
да.Първоначално написано от BlindedAngel
.. жестоко сте прави .. но не се загърбва лесно миналото. Лично аз, голямата раздяла още си я преживявам .. човек не забравя а просто се учи как да живее с тази болка : )
Ако четеш това.. благодаря за всички хубави мигове. Прощавам ти всичко,прости ми и ти.
Сега е време да продължим. Бъди щастлив където и с която и да си
Първоначално написано от RoSKo0o0
Рийзън !!!!!!!!!!! Шот си прост !!!!!!!!!
ти си с обратна дерекция, знам те аз
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.